zadovoljni amerikanci

Vojno izaslanstvo SAD-a posjetilo Brodosplit

‘Kompanija ispunjava i premašuje zahtjeve klijenata na temelju dugogodišnjeg iskustva u gradnji visokokvalitetnih proizvoda‘, kazao je pukovnik Denny
 Brodosplit

Ataše Ministarstva obrane Sjedinjenih Američkih Država u Hrvatskoj, pukovnik Matt Denny, u pratnji poručnika Brada Ritzela, šefa američkog Ureda za obrambenu suradnju EUCOM-a u Hrvatskoj, posjetio je u petak Brodograđevnu industriju Split.

Član Uprave Tomislav Čorak i savjetnik Uprave za korporativnu sigurnost Boško Ramljak predstavili su gostima aktualne projekte, te novougovorene brodograđevne i izvanbrodograđevne poslove, kao i poslove vezane za izgradnju obnovljivih izvora energije.

image
Brodosplit

Nakon predstavljanja Brodosplit kroz aktualne i buduće projekte, posjetitelji su se upoznali s kapacitetima i proizvodnim mogućnostima tvrtke. Obišli su proizvodne pogone i upoznali se sa skorom isporukom polarnog kruzera koji se gradi za američkog naručitelja tvrtku Quark Expeditions te nastavkom izgradnje obalno ophodnih brodova, kojim se Brodosplit nakon isporuke prototipa Omiš vratio u nišu vojne brodogradnje, u kojoj je nekada i bio gradnjom podmornica i velikih desantnih brodova.

- Posjet modernom brodogradilištu Brodosplit bio je vrlo impresivan. Kvaliteta gradnje obalno ophodnih patrolnih brodova, razina izgradnje putničkih brodova i izgradnja metalnih konstrukcija koji uključuju komponente za vjetroelektrane na moru, ističu talent i znanje projektantskih, inženjerskih i brodograđevnih sposobnosti tvrtke. Ova svestrana tvrtka ispunjava i premašuje zahtjeve klijenata na temelju dugogodišnjeg iskustva u gradnji visokokvalitetnih proizvoda. Zadovoljstvo mi je bilo vidjeti ovu inovativnu "hrvatsku stručnost" i drago mi je istaknuti njihovu sposobnost - rekao je pukovnik Matt Denny.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2022 21:56