Izvrsnost u izazovima

Vodeći proizvođač duhanskih proizvoda dobio priznanje za poslovno upravljanje u krizi

Rad od doma uspješno je implementiran zahvaljujući sjajnoj koordiniranosti, odgovornosti, tehnološkoj spremnosti
Ilustracija
 Profimedia, Alamy

BAT, vodeći proizvođač duhanskih proizvoda, dobitnik je priznanja Izvrsnost u izazovima kojeg dodjeljuje konzultantska kuća SELECTIO. Priznanje su dobili zahvaljujući izvrsnoj praksi upravljanja zaposlenicima u izazovnom periodu, brzim reakcijama i prilagodbama, kao i mnogobrojnim inicijativama koje su poduzeli kako bi prebrodili period krize, te iz njega izašli jači i otporniji.

Iako je kriza uzrokovana koronavirusom postavila nove izazove pred kompaniju, BAT se zahvaljujući velikom broju dobro postavljenih internih procesa, koji su bili kvalitetno provođeni i ranije, brzo i lako prilagodio novim vremenima.

Kao odgovor na krizu BAT je početkom ožujka među prvima uveo rad od doma kako bi maksimalno osigurali zdravlje svojih radnika i njihovih obitelji. Rad od doma uspješno je implementiran zahvaljujući sjajnoj koordiniranosti, odgovornosti, tehnološkoj spremnosti i velikom trudu svih zaposlenika kompanije.

„U BAT-u vjerujemo da su ljudi ključni za naš uspjeh i razvoj te smo fokusirani na stvaranje sigurnog okruženja za rad te razvoj naših zaposlenika. Ova izazovna situacija zahtijevala je brzu reakciju i poteze koji će istovremeno održati sigurnost i zdravlje zaposlenika te omogućiti neometan nastavak poslovnih procesa. Ovo priznanje izvrsnosti još je jedan dokaz da smo u tome uspješni“, istaknula je Sanja Šijanec, članica Uprave za HR u BAT Adria.

BAT
Sanja Šijanec, članica Uprave u BAT Adria

Uz uobičajene pogodnosti BAT-ovih zaposlenika, za vrijeme krize uvedeni su novi oblici podrške, a fokus je stavljan na dobrobit i osjećaj sigurnosti zaposlenika. Tako je zaposlenicima osigurano zdravstveno i dopunsko osiguranje, pun iznos plaće za one koji su morali biti u samoizolaciji, a provedeno je i niz ciljanih edukacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 11:49