DIO PIVCA

Vilim Simon novi predsjednik uprave Mesne industrije Vajda Čakovec

"Prihodi i neto plaće u Vajdi stalno rastu, kontinuirano investiramo u modernizaciju pogona i bolje uvjete rada"

Vilim Simon, novi predsjednik Uprave Vajde Čakovec

 Jozo Vrdoljak

Dosadašnji član uprave zadužen za vođenje sustava kooperacije s domaćim uzgajivačima stoke i segment proizvodnje Vilim Simon, novi je predsjednik uprave Mesne industrije Vajda. Na čelnu poziciju vodeće međimurske tvrtke Simon dolazi s mjesta člana Uprave, u kojoj je do sada bio. Dužost predsjednika uprave najveće međimurske tvrtke Simon smatra novim poslovnim, ali i osobnim izazovom.

"Zahvaljujem svom prethodniku Alenu Kajmoviću koji je u protekle četiri godine, unatoč izuzetno zahtjevnim tržišnim okolnostima, omogućio rast i razvoj Vajde. U tom periodu Vajda se uspela na sam vrh najuspješnih tvrtki u Međimurju, ali i među vodeće domaće mesoprerađivačke industrije i najuspješnija prehrambena poduzeća na nacionalnoj razini. Optimist sam, ali svjestan izazova s kojima se trenutno suočava cjelokupno globalno gospodarstvo“, izjavio je Simon povodom preuzimanja dužnosti, dodavši da.

Vilim Simon je naglasio kako Vajda posluje stabilno. "Prihodi i neto plaće u Vajdi stalno rastu, kontinuirano investiramo u modernizaciju pogona i bolje uvjete rada. Letvica je postavljena visoko, a vjerujem da ću opravdati ukazano povjerenje i nastaviti pozitivne trendove. Poseban naglasak ostaje na daljnjem jačanju sustava kooperacije, odnosno širenju suradnje s hrvatskim farmerima, čime nastavljamo doprinositi jačanju hrvatskog agrara i cjelokupnog gospodarstva“, poručuje novi predsjednik Uprave Mesne industrije Vajda.

Vajda je dio Grupe Pivac i spada među najveće mesoprerađivače u Hrvatskoj. Njezina istaknuti se proizvodnja temelji na domaćoj sirovini, a najveći dio ukupne proizvodnje odnosi se na svježe meso.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 03:32