SEDMI IZBOR

VELIKA ANKETA JUTARNJEG Izaberite najboljeg mladog poljoprivrednika u 2023. godini

Ovdje podsjećamo na priče 20 poljoprivrednika, a na kraju sudjelujte u anketi u kojoj birate vama najboljeg!

Mladi poljoprivrednik 2023

Sedmi izbor za najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika/cu 2023. koji organizira Sunčana Glavak, hrvatska zastupnica u EP i ambasadorica projekta za Hrvatsku iz redova EPP i medijski pokrovitelj Jutarnji list, ušao je u svoju završnicu.

Nakon što su na Natječaj, koji je bio otvoren od 25. travnja do 7. lipnja 2023., pristigle prijave mladih poljoprivrednika koji su svoje projekte, snove i planove o razvoju poljoprivrede željeli podijeliti s javnošću, u konkurenciji najboljih procjenom stručnog žirija, ostalo je 20 najbolja projekta.

Jutarnji list vam je donio njihove priče - kako posluju, kako su uspjeli i koji su im planovi za budućnost.

Ovdje podsjećamo na priče 20 poljoprivrednika, a na kraju sudjelujte u anketi u kojoj birate vama najboljeg! Glasati možete do srijede, 19. srpnja, do ponoći.

Dok čekamo konačnu odluku žirija - Vi, naši čitatelji, glasujte za najboljeg mladog poljoprivrednika ili poljoprivrednicu po Vašem izboru

U ponedjeljak, 24. srpnja slijedi svečana završnica Izbora – ceremonija proglašenja i uručenja nagrada u kojoj će sudjelovati Sunčana Glavak, hrvatska zastupnica u EP i ambasadorica projekta za Hrvatsku i Marija Vučković, ministrica poljoprivrede u Vladi RH.

Važno je istaknuti da ćemo i ove godine nagraditi prvoplasiranog mladog poljoprivrednika iznosom od 3.500 eura, drugoplasiranog iznosom od 2.000 eura, a trećeplasiranog iznosom od 1.000 eura, te osigurati financijsku edukaciju kao i pomoć u ispunjavanju prijava za fondove EU.

Nakon ceremonije proglašenja i uručenja nagrada, održat će se Poljoprivredna konferencija. Cilj je konferencije ponuditi hrvatskim mladim poljoprivrednicima i gospodarstvenicima konkretne informacije o budućnosti poljoprivrede u Hrvatskoj.

image

poljoprivrednik 2023

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. ožujak 2024 17:06