long stay PONUDA

Valamar nudi uslugu najma smještaja za dulji boravak u svoja dva luksuzna kampa

Naglašavaju kako je njihova long stay ponuda idealna jer u svojim luksuzno opremljenim kampovima gostu pruža sve što mu je potrebno i ono najvažnije – mir i prirodno okruženje
Ježevac Premium Camping Resort

Valamar je od ove godine u svoju ponudu uvrstio uslugu najma smještaja za dulji boravak, takozvanu long stay uslugu od minimalno mjesec dana koja vrijedi za razdoblje do 31. ožujka. Posebna ponuda duljeg boravka može se iskoristiti u dva Valamarova kamping ljetovališta koja su otvorena čitavu godinu Istra Premium Camping Resort 5* u destinaciji Poreč i Ježevac Premium Camping Resort 4* na otoku Krku.

Valamar long stay uslugu mogu koristiti svi gosti koji trenutnu lokaciju svojih ureda, žele zamijeniti onom u prirodi s brzom internetskom vezom i ostalim pogodnostima koje nude Valamarove izvrsno opremljene mobilne kućice u Istri i na otoku Krku. Uslugu također mogu koristiti i kompanije koje svojim zaposlenicima žele osigurati kvalitetan rad u novim okolnostima uz odlične uvjete za maksimalnu učinkovitost, digitalni nomadi čija je priroda posla podložna promjenama lokacija, kao i obitelji s djecom s obzirom na besplatne premium obiteljske sadržaje koje nude oba kampa.

image
Istra Premium Camping Resort

- U Istra Premium Camping Resortu 5* u Funtani kraj Poreča svoj ured možete zamijeniti luksuznim camping homeovima već od 550 eura mjesečno za minimalno 30 dana boravka, a u vrhunskom Ježevac Premium Camping Resortu 4* možete raditi i uživati već od 440 eura mjesečno za minimalno 30 dana boravka. Za bolju work – life ravnotežu tu je Stay fit program tjelovježbe, fitnessa i rekreacije u kampu, a kako uz posao ne biste razmišljali o kuhanju, svoje obroke i svježe lokalne namirnice možete naručivati preko Valfresco Direkta – online trgovine s besplatnom dostavom. Kućni ljubimci su također dobrodošli u ova dva pet friendly kampa. Oba kampa imaju mogućnost rekreacije na višenamjenskom sportskom igralištu te nude bogate sadržaje u Multimedia Game Loungeu –zabavnoj zoni s video igricama - ističu iz Valamar Riviere.

Iz Valamara naglašavaju kako je njihova long stay ponuda idealna jer u svojim luksuzno opremljenim kampovima gostu pruža sve što mu je potrebno i ono najvažnije – mir i prirodno okruženje.

- Svježi morski zrak pozitivno utječe na imunitet i psihofizičko zdravlje, a ugodni ambijent i potpuni komfor u kampu probuđuju kreativnost. Sadržaji i usluge u Istra Premium Camping Resortu i Ježevac Premium Camping Resortu su prilagođeni odraslima i djeci, a za bezbrižan boravak tu je Valamarov V Health&Safety program zdravstvenih, higijenskih, sigurnosnih i ekoloških standarda koji jamči najvišu razinu sigurnosti gostiju - ističu iz Valmara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:29