mojposao

Uz MojPosao sezonu dočekaj s poslom u džepu!

Novac.hr i portal MojPosao vam i ovog tjedna donose najatraktivniju ponudu slobodnih radnih mjesta
 Goran Mehkek/Cropix

Postani dio Kaufland tima, međunarodno uspješnog trgovačkog društva. Pitaš se što ih čini tako posebnima? Učinkovitost, dinamičnost i pravednost u poslovanju te predanost i upornost zaposlenika temelj su tvrtkinog uspjeha. Svoj tim sada žele osnažiti na poziciji Skladištar/radnik na pripremi robe (m/ž), a novim kolegama nude petodnevni radni tjedan, atraktivna primanja i benefite, sufinanciranje sportskih aktivnosti, stručno uhodavanje u posao i rad u dinamičnom okruženju. Javi im se do 7. srpnja.

Zdravstvena ustanova Ljekarne PharmAD vodi brigu o opskrbi i primjeni lijekova, medicinskih proizvoda, dodataka prehrani, homeopatskih lijekova, dermokozmetike te ostalih proizvoda za njegu i očuvanje zdravlja. Stalnim povećanjem tima ulažu u nove ideje gdje svaki zaposlenik razvija svoj potencijal i ima mogućnost napredovanja. Trenutno su u potrazi za Magistrom farmacije/farmaceutskim tehničarem (m/ž), a rok za prijavu na oglas ističe 28. lipnja.

Poduzeće Kristal d.o.o. je vodeći uvoznik i distributer stakala za sva motorna vozila sa tradicijom dugom više od 28 godina. U cilju zadovoljavanja sve zahtjevnijeg tržišta, traže nove kolege i to na poziciji Monter autostakala (m/ž). Prethodno radno iskustvo nije nužno, a zainteresirani kandidati moraju biti spretni u radu s alatom i otvoreni za učenje. Njihova ponuda uključuje stalni radni odnos, izvrsne radne uvjete te rad u iskusnom i stručnom okruženju. Svoj životopis im pošalji do 5. srpnja.

Rotoplast, jedan od vodećih proizvođača fleksibilne ambalaže u regiji, zapošljava Djelatnika za rad na stroju ekstruderu (m/ž). Opis posla uključuje rad na stroju koji proizvodi polietilensku foliju, izvršenje naloga u planiranom vremenu, praćenje i nadzor rada te povremeno prijavljivanje svih kvarova i primjedbi na rad stroja. Iskustvo je poželjno, ali nije uvjet, a prednost pri zapošljavanju imaju motivirani i proaktivni kandidati, spremni za rad u dinamičnom i izazovnom okruženju.

Svojim nakladničkim programom Školska knjiga slijedi suvremene svjetske dosege u obrazovanju, objedinjujući ih s tradicionalnim vrijednostima nacionalne kulture. Ako želiš raditi u ugodnoj radnoj okolini, ostvariti profesionalni i osobni razvoj te imati stabilna, sigurna i stimulativna primanja, do 5. srpnja prijavi se na njihov oglas za Skladištara (m/ž). Tvoja sposobnost, kreativnost, znanje i entuzijazam pridonijet će zajedničkom uspjehu Školske knjige.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:49