MojPosao

Uz MojPosao pokreni karijeru u pravom smjeru!

I ovog tjedna donosimo najatraktivnije ponude na tržištu rada
 Telemach

Vertiv dizajnira i proizvodi modularne data centre i specijalizirane klima komore, kritičnu infrastrukturu današnjeg svijeta. Čak i u ovim turbulentnim vremenima, njihov posao ne staje, upravo suprotno - kritična infrastruktura nikada nije bila važnija, kako bi omogućili ljudima obavljati posao i biti povezani sa obitelji i prijateljima. Upravo zato svoj tim žele osnažiti na poziciji: Ispitivač rashladnih uređaja (m/ž). Prouči njihovu ponudu, a svoj životopis im možeš poslati do 3. svibnja.

Proaktivna si osoba, predana poslu, organizirana, pedantna, fleksibilna, otvorena i orijentirana na rezultate i kvalitetu? Vješt/a si u davanju i primanju povratnih informacija? Preuzimaš inicijativu, u poslu si vođen/a nagonom i entuzijazmom? Ne traži dalje! Zaposli se na poziciji Voditelj tima telefonske prodaje (m/ž) u tvrtki Telemach, tvrtki koja je dio United Grupe, vodećeg pružatelja telekomunikacijskih usluga i medija u jugoistočnoj Europi. Svoj životopis im pošalji do 4. svibnja.

Lemax je tvrtka koja zapošljava više od 90 turističkih djelatnika i IT stručnjaka, a njihova misija je transformirati turističku industriju digitalizacijom i automatizacijom ručnih procesa. Tvrtka trenutno zapošljava na radnom mjestu: Account executive (m/ž). Kao dio Lemax tima aktivno ćeš sudjelovati u svakoj fazi razvojnog procesa, moći ćeš pokazati i razvijati svoje vještine te isprobavati nova i kreativna idejna rješenja u pozitivnoj i ležernoj radnoj atmosferi. Zvuči zanimljivo? Javi im se do 7. svibnja.

Kaufland je uspješno međunarodno trgovačko društvo – učinkoviti su, dinamični i pravedni. Ako si odgovorna i pouzdana osoba i želiš biti dio pobjedničkog tima, javi se na oglas za radno mjesto: Grafičar/DTP operater (m/ž). Njihova ponuda uključuje petodnevni radni tjedan, atraktivna primanja, uvećanu naknadu za rad noću, praznicima i nedjeljom te isplatu neto dodatka svaki mjesec. Javi im se do 5. svibnja i zakorači s njima u uspješnu budućnost.

Slastičarnica Vincek od svojeg osnutka 1977. godine kontinuiranim ulaganjem u svoju proizvodnju, prodajna mjesta i zaposlenike postala je vodeći slastičarski brend u Hrvatskoj. U potrazi su za iskusnim Konobarima (m/ž) koji poznaju barem jedan strani jezik i koji se mogu pohvaliti kvalitetama kao što su odgovornost u radu, samostalnost, pouzdanost i točnost u poslu. Nude plaću od 5.500 kuna i mogućnost stalnog zaposlenja, a na oglas se možeš prijaviti do 4. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 18:30