MojPosao

Uz MojPosao do zaokreta u karijeri!

Ovog tjedna zapošljavaju TK Elevator, Teri-trgovina, Ericsson Nikola Tesla, Kristal...
 Vlado Kos/Cropix

Poduzeće Kristal d.o.o. je vodeći uvoznik i distributer stakala za sva motorna vozila sa tradicijom dugom više od 28 godina. U cilju zadovoljavanja sve zahtjevnijeg tržišta, tvrtka je u potrazi za novim kolegama na poziciji: Monter autostakala (m/ž). Zainteresirani kandidati trebaju biti spretni u radu s alatom, a tvrtka nudi zasnivanje stalnog radnog odnosa, zagarantirana stalna primanja, izvrsne radne uvjete i rad u iskusnom i stručnom okruženju. Rok za prijavu na oglas ističe 14. travnja.

Teri-trgovina je lider u veleprodaji pića te asortimana prehrane u isključivo HoReCa kanalu prodaje. Trenutno su u potrazi za Voditeljem računovodstva (m/ž), koji će samostalno izrađivati financijske i statističke izvještaje, surađivati s revizorima i poreznim savjetnicima, usklađivati obračune poreza i slično. Zainteresiranim kandidatima nude plaću u rasponu od 13.000 do 16.000 kuna neto, zanimljiv i dinamičan posao, edukaciju i razvoj vještina te profesionalnu radnu okolinu. Javi im se do 7. travnja.

TK Elevator (bivši thyssenkrupp) jedan je od najvećih dobavljača na području uređaja za vertikalni i horizontalni transport na hrvatskom tržištu. Za područje Osijeka traže pojačanje na sljedećem radnom mjestu: Servisni tehničar (m/ž). Poželjno je prethodno radno iskustvo na sličnim poslovima i sposobnost za rad na visini, a tvrtkina ponuda uključuje stimulativna primanja, nagrade za postignute radne rezultate te kontinuirano usavršavanje tehničkog znanja. Zvuči zanimljivo? Javi im se do 9. travnja.

Odlično poznaješ automehaniku, dijagnostiku i proces popravka vozila? Posjeduješ minimalno 5 godina radnog iskustva na automehaničarskim poslovima? Tečno se služiš engleskim jezikom u govoru i pismu? Ako su tvoji odgovori potvrdni, idealan si kandidat za radno mjesto Automehaničar (m/ž) u tvrtki Purić d.o.o.! Nude ti mogućnost profesionalnog rasta, usavršavanja i napredovanja, ugodnu i dinamičnu radnu atmosferu te stalni posao. Oglas ostaje aktivan do 8. travnja.

Ericsson Nikola Tesla Servisi d.o.o. povezano je društvo Ericssona Nikole Tesle Grupe, s temeljnom djelatnošću pružanja usluga vezanih uz izgradnju i održavanje telekomunikacijske mrežne infrastrukture. S ciljem osnaživanja svog postojećeg tima, zapošljavaju na poziciji: Voditelj infrastrukturnih operacija (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s položenim stručnim ispitom za obavljanje poslova u graditeljstvu, članovi Hrvatske komore inženjera i ovlašteni voditelji građenja, a rok za prijavu ističe 13. travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:58