Safe stay in Croatia

Uskrs u Aminessu: otvaraju se objekti u Novigradu i na otoku Krku

Našim gostima želimo pružiti nezaboravno iskustvo i opravdati njihovo povjerenje, rekao je Mladen Knežević, direktor prodaje i marketinga u Aminess hotelima i kampovima

Turistička kompanija Aminess hoteli i kampovi najavljuje otvorenje svojih objekata u istarskom Novigradu i na otoku Krku. Aminess Maestral Hotel u Novigradu prvi otvara svoja vrata 26. ožujka, dok će se obližnji kamp Aminess Sirena otvoriti 1. travnja. Svoje prve ovogodišnje goste 1. travnja, dočekuju i Aminess Atea Camping Resort i Aminess Gaia Green Villas u Njivicama na otoku Krku.

Kako poručuju iz tvrtke Aminess hoteli i kampovi, slijedeći glavnu misiju brenda, odnosno stvaranje doživljaja kojem se gost iznova vraća, Aminess hoteli i kampovi će ovih uskršnjih blagdana predstaviti jedinstvenu gourmet ponudu, koje će biti dodatno obogaćena i nagrađivanim Aminessovima maslinovim uljem Vergal za sve ljubitelje istarskih delicija.

- Svojim tradicionalnim gostoprimstvom, moderno uređenim smještajnim kapacitetima i bogatom ponudom dodatnih sadržaja, Aminess će svim svojim gostima omogućiti ugodne proljetne praznike. S velikim uzbuđenjem očekujemo prve ovogodišnje goste naših turističkih destinacija. Godina iza nas je bila izazovna, ali mi gledamo optimistično u budućnost. Našim gostima želimo pružiti nezaboravno iskustvo i opravdati njihovo povjerenje. Budući da je prioritet sigurnost naših posjetitelja, ponosni smo što su Aminess hoteli i kampovi dobili oznaku Safe stay in Croatia, što potvrđuje naša ulaganja u sve segmente zadovoljstva svih naših gostiju. Potrudit ćemo se da nam ovi blagdani svima ostanu u lijepom sjećanju - rekao je Mladen Knežević, direktor prodaje i marketinga u Aminess hotelima i kampovima.

Podsjetimo, Laguna Novigrad, turistička kompanija koja posluje pod brendom Aminess hoteli i kampovi, krajem 2020. godine preuzela je i društva HTP Korčula i HTP Orebić , čije se i službeno proširenje portfelja pod brendom Aminess uskoro očekuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2024 22:11