kontinuitet upravljanja

Upravi Mercatora potvrđen novi četverogodišnji mandat

Čizmić je u ime Uprave zahvalio Perušku i Nadzornom odboru na ukazanom povjerenju te kazao kako će Fortenova i Mercator započeti novi investicijski ciklus koji će zajamčiti daljnji uspješni razvoj Mercatora, a time i slovenskih dobavljača
 Tea Gabud/Cropix

Nadzorni odbor Grupe Mercator potvrdio je novi četverogodišnji mandat Upravi - Tomislav Čizmić ostaje predsjednik, a Draga Cukjati i Igor Mamuza članovi Uprave, izvijestili su u četvrtak iz Mercatora.

U priopćenju se prenosi izjava člana NO Mercatora i člana uprave i glavnog izvršnog direktora Fortenova grupe Fabrisa Peruška koji je kazao kako je novi mandat Uprave Mercatora s jedne strane priznanje Upravi da je Mercator postigao ključne strateške ciljeve zadnje četiri godine, a s druge strane jamči kontinuitet Mercatorovog upravljanja i stabilnosti.

"Prelaskom u Fortenovu, Mercator je postao dio najveće maloprodajne mreže u regiji, koja će i dalje raditi u interesu zaposlenika i dobavljača, a posebno kupaca. Odvažne ciljeve koje smo si postavili postići ćemo razmjenom najboljih praksi, uspješnim prilagođavanjem brzim promjenama na tržištima te ulaganjem u prodajnu mrežu i profesionalni razvoj naših zaposlenika", istaknuo je Peruško.

Čizmić je u ime Uprave zahvalio Perušku i Nadzornom odboru na ukazanom povjerenju te kazao kako će Fortenova i Mercator započeti novi investicijski ciklus koji će zajamčiti daljnji uspješni razvoj Mercatora, a time i slovenskih dobavljača.

"Nova ulaganja bit će namijenjena prvenstveno izgradnji novog distribucijskog centra u Ljubljani, obnovi i proširenju prodajne mreže i digitalizaciji poslovanja. Također, nova ulaganja imat će pozitivan utjecaj na poslovnu učinkovitost Mercatora", rekao je Čizmić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 17:44