NOVA EMISIJA

Upoznajte dvije snažne žene koje su stvorile još jednu fantastičnu firmu doslovno od nule

Usluge tvrtke ‘Poslovna inteligencija‘ izabiru oni koji žele iskoristiti svoje podatke da bi osigurali konkurentsku prednost na tržištu
Anita Cvetić Oreščanin, Lidija Karaga i Saša Cvetojević

Poslovna inteligencija, vodeća tvrtka za implementaciju analitičkih sustava i strateško ICT savjetovanje u jugoistočnoj Europi, kuje velike planove.

Koji su to nakon što je prošle godine, unatoč koronakrizi, tvrtka otvorila Bird, inkubator za startupove koji se bave umjetnom inteligencijom, doznajte u novoj emisiji Poduzetnički mindset.

Emisija se premijerno prikazuje na portalu Novac.hr Jutarnjeg lista u petak (16. travnja) u 10 sati, a nakon toga moći će se pogledati i na medijskoj platformi Poduzetnik.

U emisiji koju vodi Saša Cvetojević, a uređuje Dunja Trojan, gostovat će Anita Cvetić Oreščanin i Lidija Karaga. One su prije 20 godina tvrtku osnovale s Draženom Oreščaninom. Danas tvrtka zapošljava 150 ljudi te uz ured u Zagrebu ima i one u Londonu, Beču, Ljubljani, Podgorici i Sarajevu.

Količina podataka u svijetu konstantno raste i sve je veći izazov kako ih organizirati i koristiti. Poslovna inteligencija s time se uspješno hvata u koštac i svoja rješenja nudi tvrtkama koje žele biti pogonjene podacima. Među tim su tvrtkama banke, telekomunikacijski operatori, trgovački lanci i distributeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:07