Pomoć

United Grupa donira 3 milijuna dolara zemljama u regiji, od čega Hrvatskoj ide 500.000

Tele 2
 Dragan Matić / CROPIX

United Grupa u duhu solidarnosti u borbi s virusom COVID 19, donirat će medicinsku opremu i novac u ukupnoj vrijednosti od 3 milijuna dolara.

Za Hrvatsku je naručeno 5.600 kompleta testova za virus, 7 mehaničkih ventilatora, 150.000 maski, 280 toplomjera i 4.000 zaštitnih naočala u vrijednosti od 500.000 dolara. Cjelokupna medicinska oprema naručena je i plaćena već 15. ožujka, a na organizaciji isporuke koja počinje ovaj tjedan United Grupa radila je s vladama u regiji.

U danima u kojima je svima potrebno hrabrost i podrška, United Grupa želi olakšati zdravstvenim djelatnicima obavljanje njihovog posla, a građanima omogućiti dodatnu sigurnost kako bismo svi zajedno što prije prebrodili jednu od najvećih svjetskih zdravstvenih kriza.

U okviru United Grupe u Hrvatskoj posluju Tele2 Hrvatska, United Media s televizijskim kanalima Nova, Doma, N1, Sport Klub, Fight Ch, Grand, Pikaboo, Vavoom, Mini, Lov i ribolov te IDJ.

Uslijed epidemije zbog koje građani moraju ostati kod kuće, United Grupa već je otključala TV kanale na svojim platformama u cijeloj regiji za koje je ishodila dozvole, uvjerena da je bitno da svi budemo solidarni te da je svaka podrška građanima u cijeloj regiji važna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:03