SPLIT

Ugostitelji i iznajmljivači pozivaju na cijepljenje: ‘Ne posustajemo u nakani da sezonu odradimo do samog kraja‘

Unatoč konstantnim previranjima oko pravednosti donesenih odluka o suzbijanju pandemije Covid-19, ugostitelji i iznajmljivači odlučno u snazi i slozi brane zelenu boju sezone 2021.
 Nera Simic/Cropix

Udruženje ugostitelja Split uz podršku Hrvatske udruge obiteljskog smještaja, a u suradnji s NZJZ Splitsko-dalmatinske županije u ponedjeljak, 12.7.2021 od 13 do 15 sati u velikoj dvorani na Gripama organizira cijepljenje za ugostitelje i male iznajmljivače.

„Unatoč konstantnim previranjima oko pravednosti donesenih odluka o suzbijanju pandemije Covid-19, ugostitelji i iznajmljivači odlučno u snazi i slozi brane zelenu boju sezone 2021. Polovica srpnja je pred nama, dočekali smo taj datum s dobrim zdravstvenim biltenom i ne posustajemo u nakani da sezonu odradimo do samog kraja te jesen i zimu provedemo na radnoj temperaturi. U vjeri da će epidemiološka bonaca pobijediti nove valove, pozivamo sve kolege, koji to žele, na cijepljenje u gore navedenim terminima i na navedenim lokacijama. Ovo je poziv ugostitelja, ali cijepljenje se može vršiti na Gripama svakim danom bez najave“, stoji u priopćenju ova dva udruženja .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:15