Povoljni uvjeti

U Zabi najpovoljnija APN kamatna stopa do sada

Od početka programa Zagrebačka banka je isplatila više od 4, 5 tisuća subvencioniranih kredita zahvaljujući brzini, iskustvu i stručnosti bankara te povoljnim uvjetima
Ilustracija
 Ivo Ravlic / CROPIX

Zagrebačka banka i ove godine sudjeluje u programu Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) kroz koji država subvencionira stambene kredite mlađima od 45 godina. Banka je klijentima pripremila iznimno povoljne uvjete financiranja, uz nominalnu kamatnu stopu od 1,99%.

Zagrebačka banka odobrila je najveći broj APN kredita na tržištu od početka subvencioniranja 2011. godine, više od 4,5 tisuća subvencioniranih kredita, što je gotovo trećina (29,97%) svih isplaćenih kredita.

- Izuzetno smo zadovoljni dosadašnjim rezultatima i brojem realiziranih kredita. Spremni smo i predano radimo na provedbi programa – naši timovi su uigrani, iskusni, stručni i brzi u prikupljanju i obradi dokumentacije. Ove smo godine pripremili izvrsne uvjete. Vjerujemo da će klijenti to prepoznati i da ćemo zajedno uspješno provesti velik broj subvencioniranih kredita. I kroz ovaj natječaj želimo pokazati podršku hrvatskom društvu i pomoći onima koji po prvi puta rješavaju svoje stambeno pitanje - istaknuo je Slaven Rukavina, član Uprave Zagrebačke banke.

Klijentima koji kupuju nekretninu ili grade/dovršavaju kuću i imaju sve uvjete za podnošenje zahtjeva za subvenciju, Zagrebačka banka nudi niz pogodnosti:

• kamatna stopa 1,99% (EKS maksimalno 2,22%) za kunske i kredite uz valutnu klauzulu u EUR

• fiksna kamatna stopa za rok otplate kredita do 15 godina

• besplatnu procjenu vrijednosti nekretnine (ako je procjenitelj ZANE d.o.o.)

• jednaka kamatna stopa za HRK i EUR

• mogućnost podizanja nesubvencioniranog kredita s istom kamatnom stopom ukoliko je nekretnina skuplja od 100 tisuća eura

• bez interkalarne kamate

• bez naknade za obradu kredita

Detaljnije o subvencioniranim kreditima i uvjetima pročitajte na službenoj web stranici Zagrebačke banke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 10:25