Novo širenje

U Vodicama otvoren Super Konzum vrijedan 2,8 milijuna eura: ‘Nastavljamo širiti maloprodajnu mrežu‘

Ovo je 11 Konzumova poslovnica otvorena 2024. godine

Otvorenje Super Konzuma u Vodicama

 Konzum/

Novi Super Konzum od danas je otvoren i u sklopu trgovačkog centra SunPark u Vodicama. U prostoru koji se proteže na 2250 kvadrata, kupci će pronaći veliki izbor dnevno svježih namirnica, proizvoda iz domaćih OPG-ova te ostalim prehrambenim i neprehrambenim proizvodima vrhunske kvalitete.

Od početka 2024. godine ovo je jedanaesta po redu novootvorena prodavaonica, a do kraja godine su u planu još dvije. Nastavak je to ulaganja u razvoj postojećih i novih maloprodajnih lokacija, za što je u ovoj godini izdvojeno više od 10 milijuna eura. Vrijednost investicije u Super Konzum u Vodicama je 2,8 milijuna eura.

image

Otvorenje Super Konzuma u Vodicama

Konzum/

Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma, rekao je kako su i ove godine fokusiran na strateški pristup razvoja maloprodajne mreže.

- U Vodicama smo već prisutni na nekoliko lokacija, ali smo prepoznali potencijal koji ima ovo važno turističko središte. Otvaranjem Super Konzuma želimo dodatno osnažiti našu prisutnost lokalno te zadovoljiti potrebe stanovnika ovog grada i svih turista - izjavio Mitreski.

image

Otvorenje Super Konzuma u Vodicama

Konzum/

Povodom otvorenja Super Konzuma, Vodičane i njihove goste iznenadile su brojne promotivne pogodnosti – od popusta na kupnju do nagrada i osvježenja. Svaki 50. kupac dobiva 50 posto popusta na ukupnu kupnju, a sve one koji su ostvarili kupnju u iznosu od minimalno 10 eura Konzum je počastio roštiljem i osvježenjem. Od danas pa do nedjelje, 4. kolovoza, u novootvorenoj prodavaonici kupci mogu degustirati proizvode dobavljača, dok za potrošenih 20 eura mogu osvojiti i neki od proizvoda Konzumovih robnih marki, kao i višekratnu torbu za kupnju. Dodatno, sve do 14. kolovoza članovi MultiPlusCard programa prilikom kupnje u ovom Super Konzumu dobivaju 10 posto popusta za svoju sljedeću kupnju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. kolovoz 2024 12:42