MOJPOSAO

U tijeku je Regionalni sajam poslova: sad je pravo vrijeme za (bolji) posao!

Sajam traje 8 dana, dostupan je 24 sata dnevno putem svih desktop i mobilnih uređaja, a na njemu se predstavlja 150 poslodavaca s više od 1000 oglasa za posao
 IKEA

Na Regionalnom sajmu poslova sudjeluju poslodavci izlagači iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije te Sjeverne Makedonije, a u ponudi je niz atraktivnih natječaja za posao! Izdvajamo neke od njih:

OTP banka uspješna je i ugledna institucija koju su njezini klijenti, bankarski i financijski stručnjaci te šira javnost prepoznali kao mladu i fleksibilnu banku s jakim tradicionalnim uporištem u regijama iz kojih je proizašla - od jadranske obale do kontinentalnih središta. Žele biti lider u inovacijama i svojim klijentima ponuditi najsuvremenija rješenja koja im olakšavaju poslovanje i život, a sada zapošljavaju na čak 7 radnih mjesta. Pozicije, uvjete rada te pogodnosti provjeri na njihovom štandu na Regionalnom sajmu poslova!

U IKEA Hrvatska vjeruju da su vrijednosti koje se reflektiraju u tvom svakodnevnom ponašanju važnije od onoga što piše u tvom životopisu. Nude ti radno okruženje koje će uvijek iznova testirati tvoje sposobnosti i poticati tvoj osobni i profesionalni rast i razvoj. Pridruži im se kao pojačanje na jednoj od 3 oglašene pozicije na Sajmu i zajedno gledajte stvari na malo drugačiji način!

Želiš živjeti i raditi u Austriji? Austrian Business Agency na svojoj platformi nudi preko 1000 oglasa za rad u domovini valcera, germknedli i Sigmunda Freuda. Oni su austrijski centar kompetencija za zapošljavanje međunarodnih stručnjaka koji povezuje austrijske tvrtke i kvalificirane zaposlenike. Nude podršku i besplatno savjetovanje o boravišnim i radnim dozvolama te pružaju podršku i smjernice za svaku fazu ulaska na austrijsko tržište rada. Više informacija potraži na njihovom štandu.

Kao europski tehnološki koncern za građevinske usluge STRABAG u svijetu godišnje stvara tisuću građevina, okupljajući prave ljude, građevinski materijal i strojeve na pravom mjestu. Bez timskog rada - koji nadilazi geografske granice i područja - ovo ne bi bilo moguće. Prouči njihovu raznovrsnu ponudu poslova, pronađi nešto za sebe i postani dijelom njihovog uspješnog tima!

Bundesdruckerei je jedno od vodećih poduzeća u svijetu visokotehnološke tehnologije i sinonim za izvanredna tehnološka istraživanja i razvoj. U svojoj odlučnosti da u budućnosti pruže još bolju zaštitu identiteta, oslanjaju se na predanost i stručnost svakog zaposlenika. Trenutno zapošljavaju na čak 6 pozicija, a njihovu ponudu možeš provjeriti ovdje do 20. listopada.

Ostale izlagače potraži na https://regionalnisajamposlova.com/ i pokreni svoju karijeru u pravom smjeru!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:12