NA 800 KVADRATA

U Splitu otvoren najveći coworking prostor u Dalmaciji: ‘Ovakvih nam prostora nedostaje, svatko može postati član!‘

Osim privatnih ureda i coworking prostora, u scaleup-u se mogu iznajmiti i sobe za sastanke sa svom potrebnom opremom ali i uključenom kavom u cijenu

Ivica Perić

 /Scaleup Office

Nakon što je početkom godine u Splitu počeo sa radom scaleup Office, jedinstveni coworking prostor na ovom području, samo osam mjeseci kasnije zbog povećanog interesa, scaleup je proširio kapacitete tako da je postao najveći coworking prostor u Dalmaciji.

Zamišljen kao novo mjesto okupljanja splitske poslovne zajednice, ovaj moderno opremljeni radni prostor prilagođen je za održavanje poslovnih sastanaka te raznih predavanja, radionica i konferencija. Na 800 četvornih metara, u svojoj ponudi, osim coworking prostora nudi i 12 privatnih ureda, sobe za sastanke te prostor za održavanje raznih događanja za do 100 sudionika.

image

Coworking prostor

/Scaleup Office

"U prvih par mjeseci poslovanja već se pokazala potreba za dodatnim prostorom, što nam je pokazalo da smo otvaranjem scaleup-a napravili odličan potez. Ovakvih prostora u Splitu nedostaje, a potražnja za uredima je sve veća i veća. Obraćamo se i stranim i domaćim tvrtkama, te svatko tko ima potrebu može doći od nas i postati član ili koristiti naše usluge na dnevnoj bazi. Također, jako važna mogućnost je ta što nova tvrtka može registrirati svoje sjedište kod nas i primati poštansku i telefonsku uslugu po potrebi. Osim iznajmljivanja prostora, želja nam je da scaleup postane dio IT, kulturne i obrazovne zajednice stvaranjem atraktivnog i poučnog sadržaja u našim prostorijama. Velika prednost coworking prostora je community u kojem stranac u gradu ili startup može upoznati ljude i dobiti korisne informacije i kontakte, širiti svoju mrežu i razvijati poslovanje“, objasnio je Ivica Perić, osnivač i direktor scaleup Office-a.

image

Coworking prostor

/Scaleup Office

Osim privatnih ureda i coworking prostora, u scaleup-u se mogu iznajmiti i sobe za sastanke sa svom potrebnom opremom ali i uključenom kavom u cijenu. Prostrane sobe mogu se iznajmiti na nekoliko sati ili dana, ovisno o potrebi. Prvi kat scaleup-a, osim što je podijeljen na urede, coworking prostor i sobu za sastanke, može funkcionirati kao zajednička cjelina u kojoj se mogu organizirati razna događanja. Radionice, edukacije, predavanja i konferencije samo su neki od događaja koji su se do sada održali u scaleup Office-u, a od sljedećeg mjeseca će se redovito održavati u organizaciji scaleup-a i za članove i za sve zainteresirane sudionike. Kako ističe Jasmina Kapetanović jedna od organizatorica otvranja, scaleup je osmišljen na način da pruži komfor i funkcionalnost, te fleksibilne uvjete najma. Pojašnjava da u cijenu najma prostora ulaze i režije, čišćenje, te korištenje printera i skenera. Ovaj splitski poslovni prostor s pogledom na more sadrži i zone za odmor, zajedničke kuhinje i phone box idealan za privatne razgovore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:11