NOVE PRILIKE

U potrazi ste za poslom? Ovdje bi mogli pronaći rješenje problema

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta

Ilustracija

 Horizon International Images Limited/Alamy/Profimedia

Termomont instalacije d.o.o. zbog povećanog obima posla zapošljava Vodoinstalatera (m/ž). Od kandidata očekuju jednu do tri godine radnog iskustva, a nude im redovna primanja do 5. og u mjesecu, kolektivni godišnji odmor, mogućnost napredovanja i dodatne edukacije. Svoj životopis pošaljite im do 11. ožujka.

Kompanija NVL d.o.o. koja na globalnoj razini zapošljava više od 1.500 ljudi. Sada su u potrazi za odgovornom, temeljitom i sistematičnom osobom koja bi se pridružila njihovom timu na poziciji Financial Lead Project (m/f). Više o uvjetima rada i pogodnostima koje nude potraži u oglasu, a svoj životopis pošalji do 10. ožujka.

Tvrtka Metal Shark Croatia zbog povećanog opsega posla traži Projektanta elektro sustava u brodogradnji (m/ž). Novi član/ica njihovog tima bio/bila bi zadužen/a za izradu tehničke dokumentacije i proračuna (P&ID) upotrebom specijaliziranih programa. Također, bila bi uključena i u sve faze projektiranja i izrade ugovorne, projektne/klasifikacijske i radioničke dokumentacije. Oglas je aktivan do 10. ožujka.

PROMO EKO d.o.o. za promidžbu i promociju poduzetništva i ekoloških projekata u potrazi je za Stručnim suradnikom u zaštiti okoliša (m/ž). Nude stimulativna primanja uz bonuse za uspješno obavljeni posao, fleksibilnost na radnom mjestu te ostale financijske benefite. Ako želiš postati dio njihovog uspješnog tima, svoju prijavu pošalji do 26. veljače.

Sunčani Hvar d.d. traži Šefa kuhinje (m/ž) za nadolazeću sezonu. Od kandidata očekuju minimalno tri godine radnog iskustva VŠS/VSS gastronomije i restoraterstva, poznavanje engleskog jezika na B1/B2 razini te poznavanje novih trendova u gastronomiji, različitih vrsta kuhinje, street fooda, etnic fooda, slastica.

Svoju prijavu možeš poslati do 20. ožujka. Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao! Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 20:07