mojposao

U potrazi si za poslom? Imamo rješenje!

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta
a a

ETRANET GRUPA je poduzeće specijalizirano za savjetovanje, prodaju i održavanje elektroničkih transakcijskih sustava za bezgotovinsko plaćanje, baziranih na tehnologiji pametnih kartica, prodaju komunikacijske opreme i rješenja, integraciju i sigurnost IT sustava. Traže Senior Android Developera (m/ž). Javite se ako imate iskustvo rada u razvoju Android aplikacija, poznajete princip objektno orijentiranog programiranja te znate raditi sa relacijskim bazama podataka. Nude profesionalni razvoj, mogućnost stručnog usavršavanja u Hrvatskoj i inozemstvu te korištenje naprednih tehnologija. Možete se prijaviti na oglas do 31. srpnja.

Projektni biro Split je tvrtka koja je u svom dugogodišnjem radu projektirala, cjelovito ili djelomično, brojne elektroenergetske objekte i postrojenja, uključujući na desetke hidroelektrana i transformatorskih stanica koje su izgrađene i već dugi niz godina u uspješnom pogonu. Zbog povećanog opsega posla i proširenja poslovanja traže Projektanta arhitekta (m/ž). Posao obuhvaća izradu svih vrsta projektne dokumentacije, pretežno za javne naručitelje, u energetici, gospodarenju vodama i ostalim infrastrukturnim djelatnostima. Potrebno je imati minimalno 3 godine iskustva rada u struci te po mogućnosti ovlaštenje komore arhitekata (ili da se ovlaštenje može brzo ishoditi). Nude klizno radno vrijeme, dodatno usavršavanje te stimulativna primanja i bonuse. Ovaj oglas je aktivan do 10. kolovoza.

TPA je multidisciplinarna tvrtka osnovana s ciljem da klijentu pomognu u poslovnom razvoju, povećavajući njegovu vrijednost u nacionalnom i prekograničnom poslovanju. Pružaju kompletnu uslugu s područja poreznog, poslovnog i računovodstvenog savjetovanja, knjigovodstva i obračuna plaća. U potrazi su za osobom na poziciji Referent u odjelu obračuna plaće (m/ž). Idealan si kandidat ako imaš minimalno 3 godine radnog iskustva u obračunu plaća i kadrovske evidencije, izvrsno poznaješ propise iz radnog prava, poreza na dohodak i obveznih doprinosa, a poželjno je poznavanje rada u Pantheou. Ako si se prepoznao u ovom oglasu, svoj životopis im možeš poslati do 1. kolovoza.

ADRIA-MERKUR traži djelatnike (m/ž) za rad na strojevima za proizvodnju papirnatih vrećica i za rad na strojevima za prematanje papira (rola u rolu, rola u arak, kaširanje). Nude plaću od 5000 do 15000 kn. Na natječaj za Radnik na stroju (m/ž) se možete prijaviti najkasnije do 21. kolovoza.

Želiš biti sam svoj šef? Želiš sam kreirati svoje vrijeme i upravljati svojom zaradom? Ako je tvoj odgovor potvrdan, onda se možeš prijaviti na natječaj tvrtke PARTNER RENT A CAR za poziciju Dostavljač (m/ž) te raditi na platformama Glovo i Wolt - dostava hrane i paketa. Posao zahtijeva korištenje vlastitog vozila (bicikl, skuter ili auto), dobro poznavanje grada i aktivno korištenje navigacije, osnovno poznavanje engleskog jezika te pametni telefon. Ovaj oglas je aktivan do 31. srpnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:40