MojPosao

U potrazi si za poslom? Imamo rješenje!

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta
Ilustracija
 Nikola Vilic/Cropix

META MATE tvrtka osnovana je 2019. godine te trenutno ima više od 600 zaposlenih vozača/ica i dostavljača/ica u više od 10 gradova Republike Hrvatske (Karlovac, Osijek, Pula, Rijeka, Slavonski Brod, Zagreb, Zadar, Šibenik, Split, ...) i u inozemstvu na području Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Bugarske. Traže neovisne djelatnike - dostavljače (m/ž) na području cijele Hrvatske koji vrše dostave u ranije zakazano vrijeme; narudžbe kupaca zaprimaju se preko Pauza, Glovo, Wolt i Donesi Me platforme. Javite se ako ste odgovorni, komunikativni i nasmijani te imate više od 18 godina. Prije početka rada potrebno je odraditi kratki trening/edukaciju za obavljanje posla i potpisati ugovor. Posao zahtjeva korištenje osobnog automobila, motocikla ili bicikla. Možete se prijaviti na oglas do 7. srpnja.

Rajska je uspješna mala tvrtka iz poljoprivredno-prehrambene djelatnosti. S ciljem održavanja i unapređenja kvalitete njihovog poslovanja traže organiziranu i motiviranu osobu zainteresiranu za izazovan korak u karijeri na poziciji Referent nabave (m/ž). Potrebno je imati 2 godine iskustva na poslovima referenta nabave, biti proaktivna osoba s izraženom sposobnošću komuniciranja i pregovaranja s dobavljačima, posjedovati samostalnost u radu i sposobnost realizacije posla u kratkom roku kao i aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Nude poticajna primanja, mogućnost stalnog zaposlenja, iskustvo rada u renomiranoj kompaniji, službeni mobitel, Božićnica, Uskrsnica, regres, plaćeni prijevoz. Ovaj oglas je aktivan do 22. lipnja.

Poliklinika Identalia predvodnica je zagrebačkog dentalnog turizma. Specijalizirani su za složene implanto-protetske rekonstrukcije čeljusti, a njihovi pacijenti dolaze najviše sa stranih tržišta. Beziznimno su fokusirani na mogućnosti i inovacije i neprestano eksperimentiraju s digitalnim tehnologijama. U njihov tim su dobrodošli oni koji i sami neprestano teže biti sutra bolji nego danas, a sada su u potrazi za ambicioznom osobom na poziciji Doktor dentalne medicine (m/ž). Idealan si kandidat ako imaš minimalno 1 godinu radnog iskustva (kao doktor dentalne medicine ili u asistiranju u privatnoj praksi), snažan interes za područje stomatološke implanto-protetike, osnovna znanja rada na računalu (MS Office), izvrsne vještine sporazumijevanja na engleskom jeziku, a prednost je ako imaš mogućnost sporazumijevanja na njemačkom ili talijanskom jeziku. Ako si se prepoznao u ovom oglasu, svoj životopis im možeš poslati do 23. lipnja.

Adria Casino sa sjedištem u Zagrebu od 1993. god. bavi se priređivanjem igara na sreću. Ima 17 klubova u Hrvatskoj koji posluju pod brandom SENATOR. U potrazi su za osobom na poziciji Operater / Blagajnik u automat klubu (m/ž). Potrebno je osnovno poznavanje stranog jezika, poznavanje rada na računalu, motiviranost i timski rad te ljubaznost u ophođenju s gostima, dok prethodno radno iskustvo nije potrebno. Nude stalne edukacije tijekom zaposlenja, mogućnost napredovanja, stalni radni odnos, mogućnost smještaja za zaposlenike te početnu plaću od 5000 kn + stimulacije. Javiti im se možete najkasnije do 21. lipnja.

Zdravstvena ustanova Ljekarne PharmAD vodi brigu o opskrbi i primjeni lijekova, medicinskih proizvoda, dodataka prehrani, homeopatskih lijekova, dermokozmetike te ostalih proizvoda za njegu i očuvanje zdravlja. Njihova ustanova raste i razvija se iz godine u godinu. Stalnim povećanjem njihovog tima ulažu u nove ideje gdje svaki zaposlenik razvija svoj potencijal i ima mogućnost napredovanja, a trenutno traže novog člana tima na poziciji Magistar farmacije / farmaceutski tehničar (m/ž) sa ili bez iskustva za rad u ljekarni sa položenim stručnim ispitom. Nude stimulativna osobna primanja, nagrade za poslovne rezultate, mogućnost brzog napredovanja, potiču samostalnost u radu i otvorenost na inicijativu te pohađanje stručnih edukacija. Ovaj oglas je aktivan do 21. lipnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:26