MOJPOSAO.HR

U potrazi si za poslom? I ovog tjedna donosimo pregled atraktivnih oglasa, neka radna mjesta su u Nizozemskoj...

Želite raditi sa najpoznatijim modnim brendovima iz Nizozemske?

Ilustrativna fotografija

 Miguel Medina/Afp

OTTO Work Force zapošljava na poziciji Zaposlenik u proizvodnji (m/ž). Radite sa najpoznatijim modnim brendovima iz Nizozemske. Njihov klijent pruža logističke usluge za dostavu raznih proizvoda za modu, dom i ljepotu. Ovo je prilika za posao i u isto vrijeme znanje u polju koje svi vole! Prijavite se i započnite svoju karijeru u Nizozemskoj! Nude organiziran smještaj i prijevoz na posao, izravni nizozemski ugovor o radu sa zajamčenim radnim satima, potpisan u Hrvatskoj prije polaska, Nizozemsko zdravstveno osiguranje i porezni broj i još puno toga. Sve uvjete i pogodnosti provjerite u oglasu i prijavite se do 30. rujna.

Alma Media Corporation traži Team Lead for Platform Extensions - Alma Career (m/ž). Alma Career nudi vodeće usluge digitalnog zapošljavanja u Finskoj, Baltiku i istočnoj srednjoj Europi. Potrebno je iskustvo u vođenju timova, po mogućnosti u multinacionalnom okruženju te kritičko razmišljanje i posjedovanje vještine rješavanja problema. Više o oglasu provjeri i prijavi se do 30. rujna.

Ugo group Zagreb je tvrtka specijalizirana za pružanje građevinskih usluga, završnih radova, usluga opremanja i nabave, upravljajući svim aspektima projekta u hotelskoj industriji. Trenutno su u potrazi za Samostalnim referentom u odjelu nabave (m/ž). Posao uključuje nabavu robe, materijala i usluga za hotelsku industriju na domaćem i inozemnom tržištu, izradu planova nabave, izvještaja i analiza i slično. Potrebna je VSS, 2 godine radnog iskustva na sličnim poslovima te aktivno znanje engleskog. Na ovaj oglas se možeš prijaviti do 26. rujna.

Trebam.hr širenjem ponude i povećanjem opsega posla dolazi do potrebe za širenjem članova prodajne ekipe, stoga traže odgovorne i vedre osobe koje će se pridružiti njihovoj ekipi u Splitu na poziciji Prodajni savjetnik za online marketing (m/ž). Potrebno je barem godinu dana iskustva u poslovima telefonske prodaje/potpore ili slično (studentski rad prihvaćaju kao iskustvo). Nude mogućnost napredovanja nakon godinu dana, a početna plaća je 6000 HRK brutto + prijevoz, nakon 7 mjeseci 7000 HRK brutto. Ovaj oglas ostaje aktivan do 1. listopada.

ENERGIA NATURALIS zapošljava na poziciji Mlađi tehničar za desktop podršku (m/ž). Potrebna je SSS, VŠS, VSS iz područja elektrotehnike ili informatike i vozačka dozvola B kategorije. Nude stalnu mogućnost učenja te osobnog i profesionalnog usavršavanja i rad s novim tehnologijama. Opis posla kao i ostale uvjete i pogodnosti provjeri u oglasu i prijave se najkanije do 1, listopada.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 11:12