MOJPOSAO

U novu godinu zakorači s poslom u džepu: Ovog tjedna zapošljavaju Zagrebačka banka, Adriatic osiguranje...

Novac.hr i portal MojPosao vam i ovog tjedna donose najatraktivniju ponudu slobodnih radnih mjesta

Ilustracija

 Marijo Basic/ Cropix

J.u.A. Frischeis d.o.o. za trgovinu i usluge je sa 59 lokacija u 18 država u Srednjoj Europi vodeći veletrgovac za drvo i drvne materijale. Drvo je njihov svijet. To nije samo slogan, to je i stav. Tvrtka je u potrazi za Skladištarem (m/ž), a njihova ponuda uključuje poticajno radno okruženje, dodatne dane godišnjeg odmora, regres i božićnicu, mjesečnu naknadu za prehranu te mjesečnu nagradu za rezultate rada. Javi im se do 4. siječnja.

Odvjetničko društvo Metelko, Knežević & Partneri zapošljava Odvjetničkog vježbenika s položenim pravosudnim ispitom (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje komunikaciju sa strankama te odlaske na ročišta, a potrebno je imati barem jednu godinu radnog iskustva i vozačku dozvolu B kategorije. Oglas ostaje aktivan do 7. siječnja.

Znaš kako ljudi često misle da su veliki sistemi spori i neefikasni? Oni ne pristaju na takve trendove i zato trebaju upravo tebe! Zagrebačka banka traži Specijalista za poslovnu inteligenciju (m/ž) i pritom ti nude edukacije, fleksibilnost u radu, mentoring i timski rad, mogućnost napredovanja i razvoja, work-life balance i networking. Idealan kandidat dobro poznaje relacijske baze podataka i SQL programski jezik, a rok za prijavu na oglas ističe 31. prosinca.

Postani dio jedne od najuspješnijih hrvatskih tvrtki koja se svojim znanjem i iskustvom širi i na talijansko tržište! ADRIATIC Osiguranje te poziva na prijavu za sljedeće pozicije: Likvidator šteta/Procjenjitelj u Odjelu šteta (m/ž) i Likvidator šteta/Pravni zastupnik u Odjelu šteta (m/ž). Nude ti profesinalno i dinamično radno oruženje u kojem su naglašeni visoki standardi stručnosti, stalno stručno usav

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:07