Poduzetnički mindset
gledajte na novac.hr

U novom Poduzetničkom mindsetu gostuje Mihael Furjan

Kakvo je sada stanje u HUP-u, kakav je njegov odnos prema Udruzi Glas poduzetnika, a kakav prema sindikatima, saznajte u novoj emisiji
Piše: Novac.hrObjavljeno: 29. travanj 2021. 15:32

Mihael Furjan, predsjednik uprave Plive, na čelo Hrvatske udruge poslodavaca došao je u izazovnom razdoblju – nakon što su udrugu uzdrmali unutarnji problemi, a Hrvatsku epidemija novog koronavirusa, potresi te gospodarska kriza.

Kakvo je sada stanje u HUP-u, kakav je njegov odnos prema Udruzi Glas poduzetnika, a kakav prema sindikatima, otkrit će Furjan u novoj emisiji Poduzetnički mindset. Poseban naglasak stavit će se na dio razgovora o Nacionalnom planu za oporavak i otpornost.

Kao predsjednika uprave Plive Furjana očekuju i pitanja o utjecaju aktualne pandemije na farmaceutsku industriju. Tko je tu na dobitku, a tko nije? Kakav je položaj Plive u Teva grupi? Što se događa s hrvatskim tvrtkama kad ih kupi korporacija?

Odgovore donosi emisija Poduzetnički mindset koja se premijerno prikazuje u petak 30. travnja 2021. godine u 10 sati na portalu Novac.hr Jutarnjeg lista, a poslije toga se može pogledati na YouTube kanalu medijske platforme Poduzetnik. Voditelj je Saša Cvetojević, a urednica Dunja Trojan.

Linker
30. travanj 2021 10:20