mojposao

U nekoliko koraka do (boljeg) posla: Ovog tjedna zapošljavaju Lürssen, Jo-Jo Optika, HalfPrice...

Novac.hr i portal MojPosao vam i ovog tjedna donose najatraktivniju ponudu na tržištu rada
Ilustracija
 Tonci Plazibat/Cropix

JO - JO OPTIKA započinje svoje djelovanje davne 1991. godine i kroz svoje dugogodišnje poslovanje je od male obiteljske tvrtke za proizvodnju dioptrijskih naočala, uspjela izrasti u jedan od vodećih optičkih lanaca na tržištu Republike Hrvatske. Radi proširenja posla traže više djelatnika na radnom mjestu: Optičar / optometrist (m/ž). Novim kolegama nude - ugodnu radnu atmosferu, stručne edukacije i mogućnosti daljnjeg usavršavanja te mogućnost stalnog i stabilnog radnog odnosa. Javi im se do 31. listopada.

Lürssen je otvorio najmoderniji inženjerski centar u Rijeci kako bi podržao rad svjetski poznatog brodogradilišta za projektiranje i gradnju luksuznih megajahti. Tvrtka je trenutno u potrazi za 'pojačanjima' na sljedećim pozicijama: Projektant brodskih konstrukcija (m/ž), Projektant brodske opreme / opremanja broda (m/ž) i Projektant strojarskih sustava u brodogradnji (m/ž). Prouči njihovu ponudu i javi im se do 30. listopada.

HalfPrice je novi maloprodajni lanac trgovina koji je dio CCC grupacije. Radi se o off-price konceptu cijena koji nudi širok asortiman proizvoda poznatih marki po vrlo atraktivnim cijenama, a trenutno zapošljavaju na poziciji: Prodavač (m/ž). Opis posla uključuje brigu o izlaganju robe i imidžu trgovine, kontakt s klijentima, rad na blagajni i pripremu prodajne dokumentacije te suradnju s preostalim članovima tima. Oglas ostaje aktivan do 1. studenog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:18