MOJPOSAO

U nekoliko koraka do (boljeg) posla: Ovog tjedna zapošljavaju Living Room, Bravarija Ivanić, CCC Hrvatska...

Novac.hr i portal MojPosao vam i ovog tjedna donose najatraktivniju ponudu slobodnih radnih mjesta
Ilustracija
 Josko Supic/Cropix

Caffe bar Living Room je Vaša nova dnevna soba, savršeno mjesto za opuštanje i druženje, koje će Vas privući svojom toplinom, a zatim osvojiti ugodnim ambijentom i širokom ponudom različitih napitaka. Ujedno, Living Room može postati vaše novo radno okruženje! Trenutno su u potrazi za Konobarem/Šankerom (m/ž), a novim kolegama nude odlične radne uvjete i poticajnu plaću, mogućnost napredovanja i edukacije, dva slobodna dana tjedno i ugodnu radnu atmosferu. Javi im se do 20. listopada.

Bravarija Ivanić osigurava high-end segmente proizvoda iz metala u finalnoj fazi razvoja za razne industrije. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, trenutno su u potrazi za CNC operaterom na laseru (m/ž) i Tehnologom pripreme proizvodnje (m/ž). Njihova ponuda, između ostalog, uključuje rad u tehnološki sofisticiranoj sredini, stimulativne bonuse i druge pakete pogodnosti te kolektivni godišnji odmor u trajanju 3 tjedna ljeti i 2 tjedna zimi. Oglasi ostaju aktivni do 15. listopada.

Imaš smisla za modu? Posjeduješ iskustvo u prodaji modnih artikala? Voliš svakodnevne kontakte s ljudima i uživaš u novim izazovima i iskustvima? Ako su tvoji odgovori pozitivni, savršen si kandidat za radno mjesto Prodavač (m/ž), odnosno Zamjenik poslovođe prodavaonice (m/ž) u CCC Hrvatska. Nude ti poslovni i osobni razvoj, ugodno radno okruženje, redovita primanja, mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme te mogućnost napredovanja. Rok za prijavu na oglase ističe 12. listopada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:51