Donacija

Tvrtka Ana kamen projekt donirala vrijednu zaštitnu opremu splitskoj bolnici

Ana kamen projekt je mala tvrtka koja se bavi eksploatacijom arhitektonsko-građevnog kamena na području Planog kod Trogira
Donacija tvrtke Ana kamen projekt
 Ana kamen projekt

Mala tvrtka Ana kamen projekt koja ima sjedište u Kaštel Sućurcu, donirala je Kliničkom bolničkom centru Split 10.000 zaštitnih maski za lice, 3000 N95 zaštitnih maski za lice FFP2 za jednokratnu upotrebu, 100 zaštitnih odijela i 3000 zaštitnih rukavica.

Ana kamen projekt je mala tvrtka koja se bavi eksploatacijom arhitektonsko-građevnog kamena na području Planog kod Trogira. Pored manjinskih hrvatskih suvlasnika, tvrtka u vlasničkoj strukturi ima tvrtke iz Kine i Italije .

“Uspješnost u borbi s koronavirusom svakako ovisi i o stupnju opremljenosti liječnika i medicinskog osoblja osobnim zaštitnim sredstvima . U ovoj izvanrednoj situaciji u kojoj se zbog globalne pandemije koronavirusa našao cijeli svijet, pa tako i naša država, KBC Split je svakako onaj koji u dalmatinskoj regiji daje najveći doprinos. Posvećeni smo zajedničkoj borbi protiv širenja zaraze u svom poslovanju te provodimo sve potrebne mjere kako bi se osigurali djelatnici i kupci. Provodimo sve mjere koje su propisali i preporučili Stožer civilne zaštite i ostale institucija.”, istaknula je Xu Yan, predsjednica uprave tvrtke Ana kamen projekt.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 23:20