NOVO PARTNERSTVO

Turneo i Rentlio najavili suradnju: ‘Ovo je značajan iskorak u poboljšanju iskustva gostiju‘

Po prvi puta, hoteli mogu gostima pružiti prikladan i pouzdan način rezerviranja željenih aktivnosti na jednostavan i siguran način - online, unaprijed i u vrijeme koje njima najviše odgovara

Partnerstvo-Rentlio i Turneo

Turneo, vodeći pružatelj inovativne hotelske tehnologije i Rentlio, vodeća regionalna platforma za upravljanje smještajnim jedinicama (PMS i Channel Manager), najavili su novo partnerstvo čiji je cilj digitalizacija i transformacija hotelske industrije i industrije iznajmljivanja smještaja u Hrvatskoj.

Najavljena suradnja predstavlja značajan iskorak u poboljšanju iskustva gostiju hotelskog segmenta, kao i segmenta privatnog smještaja. Kroz integraciju Turneo platforme za iskustva s robusnim Rentlio Property Management sustavom i Channel Managerom, hoteli su u mogućnosti ponuditi gostima pomno odabrana lokalna iskustva, kao i preporuke za aktivnosti i prije samog dolaska u destinaciju.

- Hoteli žele svojim gostima ponuditi personalizirano iskustvo koje nadilazi samo mjesto za spavanje. Besprijekornom integracijom PMS sustava i pomno odabranim izborom lokalnih aktivnosti, pružamo im jednostavno rješenje koje stvarno donosi rezultate - ističe Marko Mišulić, osnivač Rentlia.

Sofisticirani Rentlio PMS omogućuje hotelima da se povežu s gostima putem automatizirane e-mail komunikacije (predefinirani e-mail predlošci) od trenutka kada naprave rezervaciju te tijekom različitih faza njihovog boravka, kao i prije no što naprave check-in. Sada, zahvaljujući integraciji s Turneom, komunikacija uključuje i ponude aktivnosti i iskustva koja gosti mogu rezervirati, a koja su prilagođena svakom pojedincu te im na taj način pomažu u planiranju putovanja.

Po prvi puta, hoteli mogu gostima pružiti prikladan i pouzdan način rezerviranja željenih aktivnosti na jednostavan i siguran način - online, unaprijed i u vrijeme koje njima najviše odgovara. U isto vrijeme, hotel dobiva vrijedne informacije i podatke koji nude dublje razumijevanje preferencija gostiju, što je dobitna kombinacija za zadovoljstvo gosta, stvaranje lojalnosti i ostvarivanja boljih poslovnih rezultata i prihoda.

- Hotelijeri moraju danas razumjeti potrebe i želje svojih gostiju kako bi mogli kreirati i plasirati kvalitetnije marketinške i prodajne kampanje, personalizirati svoje usluge i na kraju izaći kao pobjednici na današnjem konkurentnom tržištu- navodi Matija Marijan, suosnivač Turnea.

image

Partnerstvo-Rentlio i Turneo

Partnerstvo Turnea i Rentlija je posebno uzbudljivo s obzirom da iza obje kompanije stoje hrvatski osnivači. Sada hotelijeri i iznajmljivači mogu birati pružatelje tehnologije koji su među najboljima na svijetu u onome što rade, a istovremeno imaju duboko razumijevanje lokalnog i regionalnog tržišta.

-Želimo Hrvatsku predstaviti svijetu kao globalnu destinaciju. Naši kombinirani alati nude hotelijerima i iznajmljivačima priliku da naprave korak više od samo prodaje soba ili kreveta i da umjesto toga gostima pokažu najbolje od onoga što njihova destinacija može ponuditi- dodaje Marijan.

Postavljanje je jednostavno, bez obzira na veličinu poslovanja, što znači da svi pružatelji usluge smještaja mogu sada unaprijediti svoju ponudu, privući veći broj gostiju i poboljšati njihovo zadovoljstvo. U konačnici, to je ono što je potrebno za kontinuirani rast Hrvatske kao jednog od vodećih igrača u globalnom turizmu.

-Ova suradnja odražava našu zajedničku predanost unaprjeđenju tehnologija putovanja i upravljanja smještajem i promicanju Hrvatske na globalnoj sceni. Kombinirajući naprednu tehnologiju, zajedno osnažujemo hotele da nadmaše očekivanja gostiju- navodi Mišulić.

Integrirano rješenje uvedeno je kod nekolicine pilot partnera i već sada daje fantastične rezultate. Svi zainteresirani mogu se prijaviti i pridružiti listi klijenata koji čekaju pristup integraciji, a koji će im biti dostupan kasnije ovog mjeseca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. ožujak 2024 19:24