MOJPOSAO

Tražite posao? U korak ili dva do novog posla!

MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike
 Ilustracija/Profimedia, imageBROKER

Postani dio Kaufland tima, međunarodno uspješnog trgovačkog društva! Pitaš se što ih čini tako posebnima? Prije svega, to su učinkovitost, dinamičnost i pravednost, kao i predanost te upornost njihovih zaposlenika. Trenutno zapošljavaju na dvjema pozicijama: Radnik za poslove čišćenja/zbrinjavanja otpada (m/ž) i Skladištar/radnik na pripremi robe (m/ž). Nude ti petodnevni radni tjedan, atraktivna primanja i brojne benefite, promicanje zdravlja kroz sufinanciranje sportskih aktivnosti te rad u dinamičnom, produktivnom i strukturiranom okruženju. Oglas ostaje aktivan do 20 prosinca.

Šela proizvodnja, poduzeće s četrdesetak zaposlenih, svoj tim planira osnažiti na poziciji: CNC operater-programer za glodanje i tokarenje (m/ž). Od kandidata se traži samostalnost u radu na strojevima, odlično poznavanje strojarskih nacrta i mjerila, poznavanje tehnologije obrade i alata za obradu metala. Rad se odvija u dvije smjene, a uz dogovorenu plaću, poslodavac daje pripadajuće putne troškove i stimulativni dio vezan uz doprinos i motivaciju zaposlenika. Rok za prijavu na oglas ističe 30. studenog.

Datakom je tvrtka koja se bavi Izradom i održavanjem telekomunikacijski mreža, spajanjem ormara i spojnica (bakar i optika), patchom panela, povlačenjem kabelskih trasa i LAN instalacijom. Trenutno su u potrazi za kandidatima koji imaju iskustva u izradi i održavanju telekomunikacijskih instalacija te su spremni na timski i samostalan rad. Preciznije, zapošljavaju Montera telekomunikacija (m/ž). Ako se želiš pridružiti njihovom timu, javi im se do 14. prosinca.

Adria grupa zapošljava više osoba na radnom mjestu: Radnik na čišćenju (m/ž). Opis posla uključuje čišćenje i higijensko održavanje ureda, prethodno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima je prednost, ali nije uvjet, a novim kolegama nude mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa, plaćene troškove prijevoza i mogućnost isplate novčanih nagrada. Oglas ostaje aktivan do 30. studenog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:13