MOJ POSAO

Tražite posao u kojem će vam plaćati bonus temeljen na ostvarenim rezultatima? Provjerite ove oglase

I ovog tjedna donosimo pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta

Ilustrativna fotografija

 Cole Burston/Afp

Vertiv Croatia d.o.o. kao vodeći dobavljač infrastrukture na području IT-a i telekom industrije, zapošljava Inženjera elektrotehnike u projektnom inženjeringu (m/ž) da se pridruži Deployment odjelu u integraciji podatkovnih centara. Biti će odgovoran za projektiranje i razvoj modularnih zgrada, projektiranje elektro radova na projektima, surađivati s projektantskim timom u izradi kompleta konstrukcijske dokumentacije te provoditi inženjerski nadzor. Ako si analitičan i imaš dobre organizacijske vještine, požuri i prijavi se do 08. kolovoza.

Magnum Supra d.o.o. sa sjedištem u Dubrovniku, u potrazi je za Asistentom u financijama i računovodstvu (m/ž). Ako si vješt u vođenju evidencija, imaš odlične organizacijske i analitičke vještine, komunikativan si te imaš najmanje 2 godine radnog iskustva, pridruži se timu. Ponuda uključuje rad u dinamičnoj i poticajnoj radnoj okolini, ugovor o radu na neodređeno uz probni rok 6 mjeseci, kvalitetno uvođenje u posao i stimulativna primanja. Požuri i prijavi se do 29. srpnja.

ELEKTRONIČKI RAČUNI d.o.o. za usluge, vodeći informacijski posrednik za razmjenu eDokumenta s trendom kontinuiranog rasta, zapošljava novog Prodajnog predstavnik u pozivnom centru (m/ž). Odgovornosti uključuju aktivnu poslovnu prodaju putem telefona, e-pošte i digitalnih kanala, savjetovanje poslovnih korisnika, suradnju s timom za postizanje zajedničkih ciljeva te praćenje prodajnih aktivnosti. Nude ti radno vrijeme od 08:00 do 16:00 sati, motivirajući bonus temeljen na rezultatima, mogućnost napredovanja i razvoja karijere te dinamično radno okruženje i poticajnu radnu kulturu. Prijave se do 20. srpnja.

PUFFKALICA.HR - Vape Shop d.o.o. visoko je specijalizirana maloprodajna mreža trgovina i web trgovina najkvalitetnijih e-cigareta i e-tekućina. Traže novog Prodavača e-cigareta (m/ž) koji ima izrazite komunikacijske, organizacijske i prodajne vještine. Nude ti zdravu i poticajnu poslovnu sredinu sa dobrom početnom plaćom te edukacije u svim segmentima poslovanja (webshop, roba, prodaja, reklamacija, skladište, logistika, kasa, marketing, inventura, pravila poslovanja). Ako si zainteresiran, požuri i prijavi se na oglas do 26. srpnja.

Regionalni lider u maloprodaji namještaja, dekoracija, elektronike, bijele tehnike i malih kućanskih aparata, Emmezeta, zapošljava Skladištara u centralnom skladištu (ž/m). Glavni zadaci uključuju zaprimanje, skladištenje, izdavanje i ukrcaj robe uz vođenje potrebne dokumentacije i evidencije. Nude ti mentorstvo pri uvođenju u posao, priliku za osobni i profesionalni razvoj, sufinanciranje troškova prijevoza i prehrane, prigodne novčane nagrade i potpore, dodatno zdravstveno osiguranje te motivirajuću i ugodnu atmosferu. Ako si zainteresiran, požuri i prijavi se do 25. srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. kolovoz 2024 04:20