MOJPOSAO

Tražite posao? Traže se konobari, prodavač, voditelj projekata, projektant i voditelj poslovnice

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta
 -/Wavebreak/Profimedia

Slastičarnica Grabar može se pohvaliti 35 godišnjom tradicijom i najboljim slatkim delicijama u Zagrebu i okolici! U potrazi su za Konobarima (m/ž) u Gajnicama i Zaprešiću, koji će svojim znanjem, željom i voljom pridonijeti daljnjoj uspješnosti njihovog postojećeg tima. Novim kolegama nude početnu plaću od 6.000 kuna, dinamično i ugodno radno okruženje i stalni radni odnos. Javi im se do 16. svibnja i pridruži se njihovom slatkom timu!

Parketni centar Megakop djeluje od 1989. godine u grani prodaje drvenih podova i ostalih podnih obloga. U Hrvatskoj su prisutni na tri lokacije, a sada traže pojačanje za svoj tim u Zagrebu i to na poziciji Prodavač (m/ž). Opis posla uključuje prodaju podnih obloga, obilazak tržišta, pronalazak novih kupaca, rad u poslovnici i isporučivanje robe iz skladišta. Prednost imaju kandidati s radnim iskustvom u prodaji parketa i laminata, a rok za prijavu na oglas ističe 14. svibnja.

Callidus Grupa je ICT/IoT sistem integrator sa jakim RnD-om i sa misijom da poboljša živote ljudi i poslovanja različitih industrija putem IoT tehnologija. Trenutno su u potrazi za kolegom/kolegicom koji će popuniti upražnjeno radno mjesto: IoT project leader (m/ž). Uz stimulativna primanja, nude ti i priliku za rad s najmodernijim tehnologijama i na internacionalnim projektima, edukacije te prijateljsko radno okruženje. Javi im se do 17. svibnja.

Institut IGH, vodeća tvrtka u regiji u području pružanja usluga u građevinarstvu – projektiranje, stručni nadzor, savjetovanje te ispitivanje, zapošljava na poziciji: Samostalni projektant konstrukcija u odjelu za ispitivanje, sanacije i gospodarenje građevinama (m/ž). Njihova ponuda uključuje kontinuirano usavršavanje iz djelokruga struke, rad u motivirajućem okruženju visokoobrazovanih zaposlenika, stalan posao i mogućnost stimulacije ovisno o postignutim rezultatima. Svoj životopis im pošalji do 25. svibnja.

Ako si pozitivna osoba, cijeniš timski rad i profesionalno surađuješ s kolegama, idealan si kandidat za radno mjesto Voditelj poslovnice (m/ž) u tvrtki Mana moda. Ono s čime ćeš se svakodnevno susretati je aktivan rad s kupcima kroz cijeli prodajni proces, briga o urednom i čistom prodajnom prostoru te pravovremeno i točno preuzimanje isporuka. Zauzvrat ti nude stimulativna primanja, mogućnost napredovanja i stalan posao nakon odrađenog probnog roka. Na oglas se možeš prijaviti do 17. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. prosinac 2021 17:25