MOJ POSAO

Tražite novi posao? Ovo su najbolje prilike koje se pružaju ovoga lipnja

Požurite s prijavama jer rokovi su kratki

Ilustracija

 Depositphotos

Wienerberger je vodeći svjetski dobavljač građevinskog materijala i infrastrukturnih rješenja. Kako bi osnažili postojeći tim, zapošljavaju na radnom mjestu: Električar (m/ž). Očekuju te odlična ekipa i ugodna radna atmosfera, strukturirano uvođenje u posao, profesionalni rast i razvoj, isplata mjesečnog bonusa ovisno o rezultatu proizvodnje, naknada za prijevoz i topli obrok, prigodne nagrade te različite potpore. Javi im se do 7. lipnja.

Preko 60 godina postojanja, 4 pogona, 60 prodavaonica i 700 zaposlenih pekaru Babić čini stabilnim i poželjnim poslodavcem. Trenutno su u potrazi za pojačanjem na radnom mjestu: Pekar (m/ž). Opis posla obuhvaća strojno i ručno oblikovanje tijesta, pripremu i miješanje krema i nadjeva te odgovorno rukovanje strojevima za miješanje oblikovanje i obradu tijesta. Zauzvrat ti nude dobru ravnotežu privatnog i poslovnog dijela života, mogućnost stalnog zaposlenja i radno mjesto gdje se ne broje samo radni sati, već i smijeh i dobra atmosfera. Prijave primaju do 7. lipnja.

HP-Hrvatska pošta traga za Poštarima (m/ž) u više hrvatskih gradova. Bit ćeš zadužen/a za preuzimanje pošiljaka i njihovu pripremu za slanje, dostavljanje pošiljaka, očitavanje stanja brojila potrošača te dokumentiranje tijeka dostave. Zauzvrat ti nude prosječna mjesečna primanja oko 1.000 eura, dodatne nagrade za postignute radne rezultate, prigodne godišnje nagrade u vrijeme Božića, Uskrsa i ljetnih mjeseci, godišnju nagradu za lojalnost, mentora koji te uvodi u posao te mogućnost napredovanja. Pošalji im svoj životopis do 9.lipnja.

Obožavaš kozmetiku koja ima pozitivan utjecaj na svijet u kojem živiš, društvena si osoba i voliš raditi s ljudima? Savršeno ćeš se uklopiti u tim tvrtke LUSH manufaktura! Trenutno zapošljavaju na pozicijama: Djelatnik za rad u proizvodnji kozmetike (m/ž) i Skladištar – rukovatelj viličarem (m/ž). Očekuju te mjesečni bonusi, naknada za topli obrok, mogućnost dodatne zarade, 50% popusta u LUSH trgovinama, mogućnost napredovanja, pozitivan pristup poslu i zaposlenicima te rad u međunarodnom okruženju. Prijave primaju do 15. lipnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. lipanj 2024 14:39