MojPosao

Tražiš posao? Zagrebačka tvrtka zapošljava i nudi 12.000 kuna plaću

Traži se poznavatelj njemačkog jezika, dizajner, inženjer,
Uredi
 Marko Todorov / CROPIX

Odlično poznaješ njemački u govoru i pismu, a uz to si komunikativan i pouzdan? Onda je pozicija Stručni suradnik za njemačko govorno područje (m/ž) baš za tebe! Tvrtka Procall d.o.o. Zagreb, dugogodišnji kvalitetan partner nizu renomiranih kompanija, nudi primanja koja se sastoje od fiksnog i varijabilnog dijela, a visina ukupnih primanja može dosegnuti i preko 12.000 kn neto, dok ostale pogodnosti možeš provjeriti u samom oglasu. Javi im se do 30. svibnja.

Ako si magistar dizajna, imaš barem godinu dana radnog iskustva i znaš koristiti AutoCAD, oglas za Asistenta razvoja proizvoda / produkt dizajnera (m/ž) bi te mogao zanimati. ANCONA GRUPA d.o.o. ti nudi priliku za daljnji razvoj karijere i ostvarivanje uspješnih rezultata u poslovnom okruženju koje se kontinuirano mijenja i prilagođava tržišnim uvjetima, stimulativna primanja te mogućnost daljnjeg osobnog i profesionalnog usavršavanju. Svoj CV im možeš poslati najkasnije do 26. svibnja.

OTP banka d.d. uspješna je i ugledna institucija koju su njezini klijenti, bankarski i financijski stručnjaci te šira javnost, prepoznali kao mladu i fleksibilnu banku. U potrazi su zato za Razvojnim inženjerima (m/ž). Potrebno je imati VSS tehničkog smjera i aktivno govoriti engleskim jezik.

Društvo Phrixus d.o.o., kao dio Engie grupe u Republici Hrvatskoj, vodeći je pružatelj integriranih usluga u području nekretnina i energetske učinkovitosti za poslovne i komercijalne nekretnine te za poduzeća koja pružaju komunalne usluge. Za poziciju Facility Manager (m/ž) traže profesionalce s iskustvom na poslovima rukovođenja organizacijom i procesima održavanja, navikle na dinamičnu okolinu te izraženih organizacijskih i komunikacijskih sposobnosti. Oglas ostaje aktivan do 22. svibnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:54