MOJPOSAO.HR

Tražiš posao? Pronašli smo neke zanimljive oglase za tebe, provjeri koliko su ti ove prilike atraktivne

Lush, Minar, PanPek... samo su neki od poslodavaca koje izdvajamo ovaj tjedan

Ilustrativna fotografija

 Jam Sta Rosa/Afp

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike.

Gulliver Travel d.o.o. vodeća je destinacijska menadžment kompanija (DMK) u regiji. Šire svoj tim i u potrazi su za Operations Agent (m/ž) na području Dubrovnika. Operativac je odgovoran za nesmetanu, točnu i preciznu pripremu i provođenje operativnih radnji u zračnim lukama, lukama vezanim za izlete i transfere te brodove na kružnim putovanjima kao i sve ostale operativne radnje vezane uz logističke poslove turističke agencije. Osoba treba imati SSS, znanje i korištenje engleskog jezika, znati raditui u MS Office-u, te posjedovati vozačku dozvole B kategorije. Nude razvoj i edukaciju, motivirajuću i kolegijalnu radnu atmosferu, redovita primanja te ugovor na određeno vrijeme s mogućnošću produženja ugovora. Ukoliko je to prava pozicija za vas na oglas se možete prijaviti do 6.kolovoza.

PAN-PEK d.o.o. vodeća je tvrtka u proizvodnji pekarskih i slastičarskih proizvoda. Uz preko 60 vlastitih maloprodajnih prodavaonica dnevno opskrbljuju i dvjestotinjak srednjih i manjih trgovačkih poduzeća. Zbog razvoja poslovanja u stalnoj su potrebi za novim zaposlenicima, i trenutno su u potrazi za Asistent u prodaji (m/ž) i Referent u računovodstvu (m/ž). Za poziciju Asistenta u prodaji treba vam SSS, minimalno jedna godina radnog iskustva u prodaji, samostalnost, preciznost u izvršavanju radnih zadatka i izrade dokumentacije. Asistent je u dnevnoj komunikaciji s kupcima te ostalim odjelima društva, koordinira prodajnim projektima, priprema izvještaje, izrađuje i ažurira cjenike. Ako vas zanima pozicija Referenta u računovodstvu, onda trebate imati SSS/VŠS/VSS ekonomskog smjera, poznavati porezne i računovodstvene propise te imati minimalno 3 godine radnog iskustva. Za obje pozicije Pan-Pek nudi sigurna i redovna primanja, plaćene troškove javnog prijevoza, rad u profesionalnoj i poticajnoj radnoj okolini te razvoj dodatnih vještina. Ako se želite prijaviti na bilo koji od ova dva oglasa, to možete učiniti do 8. kolovoza.

Interigre d.o.o. je hrvatska tvrtka u vlasništvu internacionalne grupacije za igre na sreću Novo Swiss AG sa sjedištem u Švicarskoj. U potrazi su za Tehničar (m/ž) za Admiralove poslovnice u Zadru i Šibeniku sa sljedećim opisom posla: servisiranja kvarova elektroničkih i mehaničkih dijelova aparata za igre na sreću; zamjene rezervnih i potrošnih dijelova; održavanje uređaja i povezivanje sustava. Radno mjesto podrazumjeva terenski rad na području Šibenika i Zadra radnim danima 8.00-16.00 sati, sa osiguranim službenim vozilom i slobodnim vikendima. Od vas se traži disciplina i samostalnost u radu, dobro funkcioniranje u timu, poštivanje autoriteta te zdravstvena sposbnost. Nudi se osigurana dvotjedna plaćena edukacija sa smještajem u Zagrebu, stimulativna primanja, mogućnost stalnog zaposlenja, smjenski rad, poštivanje svih radničkih prava. Za sve kandidate postoji obuka za rad i kreće se od jednostavnijih procesa ka složenijim. Prijaviti se možete do 16. kolovoza.

MLINAR pekarska industrija d.o.o. već je dugi niz godina vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, a prisutan je brend i na inozemnim tržištima. Mlinarov profesionalan i ambiciozan tim nastavlja širiti i unapređivati poslovanje i samim time traži nove zaposlenike. U potrazi su za Vozač (m/ž), lokacija: Zagreb. Osoba bi trebala preuzimati robu u skladištu i voziti prema zadanim linijama te raditi noću i vikendima. Od osobe se traži minimalno jedna godina radnog iskustva, da bude SSS vozač motornog vozila (Škola za cestovni promet) ili KV vozač te da ima potrebnu C kategoriju, kod 95. Nude poticajno radno okruženje, mjesečne nagrade za rezultate rada, božićnicu, uskrsnicu, rad za dijete te jubilarne nagrade. Osigurana je radna odjeća i obuća te naknada za prijevoz, ali i isplata dodataka na plaću (rad noću, nedjeljom, blagdanom). Ako vas zanima ova radna pozicija, na oglas se možete prijaviti do 7. kolovoza.

Lush manufaktura d.o.o. je najveća i najuspješnija internacionalna kozmetička tvrtka u Hrvatskoj unutar istoimenog brenda LUSH Fresh Handmade Cosmetics. Njihovi zaposlenici imaju u svom vlasništvu 10% dionica tvrtke kroz glasačka prava, a poslovanje tvrtke počiva na vrijednostima i aktivnostima zaštite i promocije ljudskih prava, zaštite okoliša i životinja. Zbog širenja svog poslovanja, zapošljavaju na više radnih pozicija: Pomoćni radnik u skladištu (m/ž), Djelatnik za rad u proizvodnji kozmetike (m/ž), Skladištar – rukovatelj viličarom (m/ž). Opis svih radnih mjesta i uvjeta koje trebate ispuniti možete pročitati u samim oglasima za radne pozicije. Ono što Lush manufaktura nudi su mjesečni bonusi, naknada za topli obrok, naknada za troškove prijevoza, sat vremena stanke za odmor, redovan rad od ponedjeljka do petka, mogućnost dodatne zarade tj. uvećanje satnice za 50% za rad subotom. Mogućnost napredovaanja i pozitivan pristup prema poslu i zaposlenicima je ono čime se ponose, a nude i 50% popusta u LUSH trgovinama. Ako se želite prijaviti na bilo koju od ovih radnih pozicija rok za prijavu je do 11. kolovoza.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:54