MOJ POSAO

Traže se kuhari, konobari, električari... Provjerite uvjete i rokove za brojna radna mjesta

I ovog tjedna donosimo pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta
 JOHAN NILSSON/TT NEWS AGENCY/TT News Agency via AFP

Yellow Submarine, jedini hrvatski brand burger restorana koji se ponosi pozicijom među 50 najboljih burgera na svijetu, traži nove članove tima. Otvaraju vrata za Kuhare (m/ž) i Konobare (m/ž) koji će dijeliti njihovu strast prema gastronomiji i gostoljubivosti. Uz konkurentne beneficije, kao što su naknada za topli obrok, 50% popusta na dnevni obrok, posebna nagrada za rođendan, mogućnost napredovanja, ljetni regres, božićnica te prilika za rad s iznimno talentiranim kolegama, Yellow Submarine nudi inspirirajuće radno okruženje i priliku za rast i razvoj u svijetu vrhunske hrane. Pridruži se njihovom timu i budi dio priče o gastronomskom uspjehu! Javi im se do 17. rujna.

VL Automatika, istaknuta tvrtka u području primjene obnovljivih izvora energije i naprednih tehnologija, trenutačno traži Samostalnog servisera za grijanje/hlađenje (m/ž) i Administratora/koordinatora (m/ž). Uz mogućnost edukacije, polaganja tečajeva i nadogradnje znanja, nude ti službeni automobil, fleksibilnost u radu, iznadprosječnu plaću te opciju smještaja u blizini radnog mjesta. Poseban naglasak stavlja se na iskusne kandidate s odgovornim pristupom poslu. Pridruži se njihovu timu i oblikuj energetski održivu budućnost!

Croatia Yachting, ugledna tvrtka u nautičkom sektoru, prepoznaje ključnu ulogu svojih zaposlenika u postizanju izvrsnosti. U potrazi su za Električarem (m/ž) koji će aktivno sudjelovati u njihovu radu i razvoju. Nude ti mogućnost stručnog usavršavanja i napredovanja, izgradnju karijere te atraktivna primanja. Ako dijeliš strast prema nautičkom svijetu i tražiš dinamično okruženje koje cijeni stručnost i predanost, javi im se do 15. rujna i postani dio tima koji čini razliku u svijetu nautike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 06:14