MOJ POSAO

Traže se dostavljači, arhitekt, specijalist za digitalni marketing... Provjerite uvjete i rokove za brojna radna mjesta

I ovog tjedna donosimo pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta

Ilustrativna fotografija

 Martin Barraud/Caia Image/Profimedia

Tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom rada u špediciji, transportu i logistici, VIATOR&VEKTOR PROJEKTI d.o.o. za trgovinu i otpremništvo traži Skladišnog radnika u odjelu distribucije (m/ž). Od kandidata očekuju minimalno godinu dana iskustva na istim ili sličnim poslovima, dozvolu za upravljanje viličarom (nije uvjet) te osnovno poznavanje rada na računalu. Oglas je aktivan do 31. srpnja.

MAGNUS MAG d.o.o., kooperant GLS-a zapošljava Kurira/Dostavljača (m/ž). Budućem kolegi/ci nude plaćen ili osiguran prijevoz, rad na zapadnom dijelu Grada Zagreba, neradne vikende i blagdane te početnu plaću od 1.000 €. Ako te ovaj oglas zainteresirao, prijaviti se možeš do 4. kolovoza.

Centaurus d.o.o. je tvrtka specijalizirana za distribuciju, veleprodaju i maloprodaju svježe i smrznute ribe, te drugih plodova mora. Trenutno broje broji preko 120 stalno zaposlenih djelatnika. Sada šire svoj tim i zapošljavaju na poziciji Specijalist nabave (m/ž). Od kandidata očekuju od tri do pet godina radnog iskustva, napredno poznavanje paketa MS Office s naglaskom na Excel te izvrsne interpersonalne vještine i sposobnost timskog rada. Prijave primaju do 14. kolovoza.

Mladi arhitektonski ured POLIARH koji se bavi izradom arhitektonskih projekata i projekata interijera različitog mjerila i vrste u potrazi je za Arhitektom (m/ž) u Zagrebu. Novi član tima bit će zadužen za izradu svih vrsta arhitektonskih projekata, izradu projekata interijera, 3D vizualizacija te suradnju i koordinaciju s projektantima različitih struka. Više o radnim mjestima kao i o pogodnostima koje nude, provjeri u oglasu i prijavi se do 4. kolovoza.

Telum d.o.o. je renomirana agencija za digitalni marketing koja više od 15 godina uspješno pruža vrhunske marketinške usluge. Zbog otvaranja novog ureda u Zagrebu u potrazi su za Mid-senior specijalistom za digitalni marketing (m/ž). Od kandidata očekuju minimalno 2 godine iskustva rada u Google Ads kampanjama i Google Analyticsu, odgovornost u obavljanju radnih zadataka, orijentiranost na postizanje ciljeva i analitičke vještine. Prijave traju do 3. kolovoza.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:40