mojposao

Traje potraga za magistrima farmacije, stručnjacima zaštite na radu i unapređivačima prodaje!

Donosimo ponudu najatraktivnijih radnih mjesta na tržištu
Ilustracija
 Zeljko Hajdinjak/Cropix

Putovanja ti nisu problem i voliš komunicirati s velikim brojem ljudi? Želiš biti dio uspješnog tima i tvrtkin predstavnik na terenu? Zaposli se sezonski u Atlantic Grupi i ulovi priliku za stalan posao! U potrazi su za Unapređivačima prodaje (m/ž) koji će im se pridružiti u poslovnicama na Korčuli, Pagu, Murteru, Pagu, Cresu, Lošinju, u Umagu, Zatonu, Viru, Veloj Luci… Nude ti mogućnost trajnog zaposlenja, plaćene troškove prijevoza, poticajno i sigurno radno okruženje te nagrade za kvalitetan rad.

Kao ponosni članovi Delivery Hero grupe, jedne od najvećih globalnih platformi za naručivanje hrane, Pauza.hr kombinira brzinu i dinamiku start-up okruženja s dosljednošću i operativnom učinkovitošću vodeće svjetske marke. Tvrtka je u potrazi za pojačanjem na poziciji Performance Marketing Specialist (m/ž) koji će voditi, podržavati i rasti zajedno s Pauzom! Pridruži se njihovom mladom, internacionalnom i talentiranom timu!

SCOTT BADER d.o.o, jedan od vodećih proizvođača u kemijskoj industriji u regiji i član grupacije Scott Bader sa sjedištem u Velikoj Britaniji, objavljuje natječaj za radno mjesto Referent kreditne kontrole sa znanjem engleskog i francuskog jezika (m/ž). Nude ti rad u uspješnom i stabilnom poduzeću, pozitivnu radnu atmosferu, kompetitivna primanja i beneficije te mogućnost osobnog razvoja. Na oglas se možeš prijaviti do 15. ožujka.

Društvo LTH Castings d.o.o. izrađuje inovativne, visoko kvalitetne proizvode, čiji kupci su međunarodne tvrtke automobilske industrije. Tvrtka je u potrazi za Stručnjakom zaštite na radu (m/ž), koji će sudjelovati u postupku izrade procjene rizika, vršiti unutarnji nadzor nad primjenom pravila, mjera, postupaka i aktivnosti na području zaštite rada te osposobljavati radnike za rad na siguran način. Zauzvrat nude dinamičan, samostalan i fleksibilan posao te mogućnost osobnog i stručnog razvoja.

Ljekarne Zubić zapošljavaju Magistra farmacije (m/ž) za rad u Krapini. Kandidati moraju imati položen državni stručni ispit te visoku stručnu spremu, a novim kolegama nude stalan radni odnos, odlične radne uvjete i mogućnost postdiplomskog školovanja. Svoj životopis im pošalji do 17. ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:14