MOJPOSAO.HR

Totalno raznolika ponuda poslova: Provjerite što se nudi, i koje uvjete nude poslodavci...

neki od poslodavaca pored redovnih primanja nude i stimulacije

Benzinska postaja (ilustracija)

 /Profimedia

Ako volite rad u prodaji i motivira vas rad u dinamičnom okruženju, onda je ovo jedinstvena prilika za vas! INA Maloprodajni servisi u potrazi su za Prodavačima/cama – konobarima/cama na benzinskim postajama diljem Hrvatske. Nude ti ravnotežu privatnog i poslovnog života, redovna primanja te kvartalne stimulacije ovisno o ostvarenim rezultatima. Prijave primaju do 27.6.2023.

Tvrtka Navielektro od svog osnutka 2014. godine stvara pouzdane i dugoročne poslovne odnose s najvećim renomiranim svjetskim kompanijama u području pomorske elektrotehnike. Trenutno zapošljavaju 30 radnika, a svoj tim žele osnažiti na radnom mjestu: Električar/Elektro ispitivač (m/ž). Novim kolegicama i kolegama nude poticajna primanja, mogućnost stalnog zaposlenja i napredovanja te osiguran smještaj, a na oglas se možeš prijaviti do 3. srpnja.

OTP Leasing je snažna, moderna, uspješna kompanija koja pruža zadovoljavajuća financijska rješenja za svoje klijente i partnere te tvrtka koja je otvorena za promjene i inovacije u poslovnim procesima. Želiš li biti dio njihove uspješne priče, pridruži im se u ulozi Asistenta u odjelu operativnog poslovanja i osiguranja (m/ž). Novim kolegama nude fleksibilno radno vrijeme, mentoriranje i redovite edukacije, poticanje rada u timu i timskog duha te odlične kolege. Javi im se do 15. lipnja.

Spreman/spremna si za nove izazove i učenje? Multitasking ti predstavlja zadovoljstvo? Posjeduješ odlične komunikacijske i pregovaračke vještine? Ne traži dalje, jer Franck Grupa traži upravo tebe! Točnije, zapošljavaju na poziciji Voditelj kategorije (m/ž), a novim kolegicama i kolegama nude izazovne i raznolike radne zadatke, okruženje koje potiče profesionalni rast i razvoj, odlične uvjete za rad i čitav niz drugih pogodnosti o kojima možeš doznati više ako im se javiš do 23. lipnja.

Harvey Norman, jedan od vodećih svjetskih maloprodajnih lanaca koji nudi prvoklasan namještaj, najsuvremeniju tehnologiju i vrhunske kućanske aparate, zapošljava Prodajnog savjetnika na odjelu kuhinja (m/ž). Nude ti rad u dinamičnom i profesionalnom radnom okruženju, konkurentna primanja, odlične provizije, mentorstvo te profesionalni rast i razvoj. Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s barem dvije godinom radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a rok za prijavu na oglas ističe 16. lipnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 01:47