CEMEXOVA NAGRADA

Toni Andrijanić i Dragutin Malenić proglašeni najboljim vozačima, a Opifex najboljom prijevozničkom tvrtkom u 2021.

CEMEX-ovi partneri prijevoznici u 2021. godini prešli su ukupno gotovo devet milijuna kilometara, vozeći sigurno i pridržavajući se svih posebnih pravila

Dobitnici nagrada s predstavnicima Cemexa

 CEMEX

CEMEX Hrvatska je i ove godine nastavila tradiciju nagrađivanja najboljih te je između gotovo 170 vozača kamiona iz 46 tvrtki partnera i ugovornih prijevoznika za prijevoz cementa i betona, odabrala i nagradila najbolje vozače i tvrtke u 2021. godini.

U konkurenciji gotovo 170 vozača tvrtki partnera, najsigurnijim vozačem u prijevozu cementa proglašen je Antoni Andrijanić iz prijevozničkog obrta Andrijanić, dok je titulu najsigurnijeg vozača u prijevozu betona odnio Dragutin Malenić iz tvrtke Banček beton. Najboljom tvrtkom između 46 tvrtki partnera i ugovornih prijevoznika u diviziji cementa proglašena je tvrtka Opifex.

CEMEX-ovi partneri prijevoznici u 2021. godini prešli su ukupno gotovo devet milijuna kilometara, vozeći sigurno i pridržavajući se svih posebnih pravila i mjera donesenih uslijed nastavka posebnih okolnosti pod kojima se odvijao prijevoz proizvoda u toj godini. Toni Andrijanić je toj brojci pridonio s oko 38 tisuća kilometara, pri tome prevezavši 1.150 tona cementa, dok je Dragutin Malenić svojom miješalicom za prijevoz betona prešao gotovo 21 tisuću kilometara i prevezao 5.000 m3 betona. U istom razdoblju, vozila tvrtke Opifex prešla su više od 101 tisuću kilometara kako bi sigurno dostavila CEMEX-ove proizvode do kupaca.

- Naši vozači i ugovorni prijevoznici ključni su partneri u osiguravanju neometanog poslovanja te sigurnoj i pravovremenoj dostavi naših proizvoda i materijala na odredišta. Sigurnost naših vozača i partnera, kao i svih ostalih sudionika u prometu glavni je razlog zašto kontinuirano radimo na podizanju standarda sigurne vožnje, rekao je Fabjan Ruščić, voditelj zaštite na radu CEMEX-a Hrvatska, prilikom dodjele nagrada.

Odgovoran posao

Dobitnicima su nagrade u ime CEMEX-a Hrvatska uručili Alen Voloder, direktor lanca opskrbe, Ivan Ivanović, voditelj prodaje materijala te Ivan Novokmet, voditelj cestovnog transporta.

- Posao profesionalnog vozača odgovoran je posao koji zahtjeva potpunu koncentraciju, a mi ga svakodnevno nastojimo obavljati sigurno, svjesno i profesionalno. Iznimno nam zadovoljstvo predstavlja rad s partnerom kao što je CEMEX koji kao kompanija vodi posebnu brigu da se poštuje svaki aspekt sigurnosti, za našu, ali i zaštitu svih ostalih sudionika u prometu. Pritom su obuke sigurnosti u vožnji koje pohađamo sjajna priprema za upravljanje vozilima i brojne nepredvidive situacije koje se događaju tijekom vožnje na cesti, izjavio je Antoni Andrijanić u ime nagrađenih vozača.

CEMEX Hrvatska posvećuje posebnu pozornost sigurnoj vožnji i sigurnosti svih sudionika u prometu te provodi obuke sigurne vožnje koje moraju proći svi vozači ugovornih prijevoznika. Svi kamioni koji prevoze proizvode tvrtke CEMEX označeni su naljepnicom 'Kako vozim' i istaknutim besplatnim brojem telefona na kojeg ostali sudionici u prometu mogu dojaviti nepridržavanje prometnih pravila ili bilo koje druge propuste u prometu vozača ugovornih prijevoznika. Prilikom odabira najboljeg vozača CEMEX kao metodu koristi matematički izračun svojih jasno utvrđenih pokazatelja sigurne vožnje. Kako bi se ponijela titula najboljeg vozača nije dovoljno samo prijeći najviše kilometara bez nezgode ili prometnih prekršaja, već i zadovoljiti te unaprijed postavljene kriterije.

- CEMEX kontinuirano podiže ljestvicu sigurnosti u prometu na cesti te se iz godine u godine dokazuje kao vrijedan nam partner. Ponosni smo na kvalitetnu suradnju i na povjerenje koje nam je tvrtka ukazala prepoznavši nas kao dio svoje proširene obitelji tvrtki partnera, istaknuo je Ante Perković, direktor tvrtke Opifex.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 21:00