Humanitarno partnerstvo

Tommy pokrenuo akciju Budi prijatelj djece

Kupovinom barem jednog od preko 300 proizvoda, koji su posebno označeni u prodajnim prostorima, prikupljaju se sredstva za donacijski fond koji će u cijelosti biti uručen Klinici za dječje bolesti nakon 21. ožujka kada prestaje ova akcija

 
 Ante Cizmic/Cropix

Tommy je u suradnji s KBC-om Split - Klinikom za dječje bolesti pokrenuo humanitarnu akciju pod nazivom Budi prijatelj djece. Cilj ove akcije je prikupljanje financijskih sredstava koja su namijenjena opremanju i adaptaciji prostora Klinike za dječje bolesti, kako bi se poboljšali uvjeti rada Klinike i boravka malih pacijenata, kao i njihovih roditelja.

Kupovinom barem jednog od preko 300 proizvoda, koji su posebno označeni u prodajnim prostorima, prikupljaju se sredstva za donacijski fond koji će u cijelosti biti uručen Klinici za dječje bolesti nakon 21. ožujka kada prestaje ova akcija. Akcija se provodi u svim Tommy poslovnicama, na teritoriju cijele Hrvatske, uz suglasnost Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

„Ovo je jedna u nizu aktivnosti naše tvrtke kao društveno odgovornog gospodarskog subjekta, kojima podupiremo humanitarne i opće korisne projekte. Humanitarno partnerstvo s Klinikom za dječje bolesti KBC-a Split nas posebno raduje jer se radi o klinici koja je prepoznata po vrlo stručnom i profesionalnom medicinskom osoblju i koja je značajna i referentna u cijeloj Hrvatskoj. Ovim putem pozivamo i sve naše kupce da se aktivno uključe u ovu humanitarnu akciju kako bi prikupili što više sredstava u donacijski fond, a sve na dobrobit djece i u svrhu unapređenja sustava zdravstvene zaštite“, priopćili su iz Tommyja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 03:00