PODACI ATZN-A

Tommy i službeno postao lider u maloprodaji Dubrovačko-neretvanske županije

To je vrlo značajno postignuće za našu tvrtku, jer dodatno potvrđuje da je Tommy vodeći trgovački lanac u cijeloj Dalmaciji po svim kriterijima, istaknuo je Dario Mamić
 Andrina Luic

Tommy je prema objavljenim podacima Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja u 2020. godini i službeno postao lider u maloprodaji Dubrovačko-neretvanske županije.

"To je vrlo značajno postignuće za našu tvrtku, jer dodatno potvrđuje da je Tommy vodeći trgovački lanac u cijeloj Dalmaciji po svim kriterijima, s obzirom da smo i u ostalim dalmatinskim županijama (Splitsko-dalmatinskoj, Šibensko-kninskoj i Zadarskoj) zadržali vodeće pozicije koje smo prethodno, kroz godine uspješnoga razvoja dostizali. Također, naša tržišna pozicija jača i u drugim županijama, jednako kao i tržišni udio na nacionalnoj razini", istaknuo je Dario Mamić, voditelj korporativnih komunikacija Tommyja.

Mamić je dodao kako je to rezultat povjerenja koje su im dali kupci, prepoznajući cjelovitost i kvalitetu ponude, dostupnost prodajnih mjesta te uslužnost i profesionalnost osoblja.

"Liderska pozicija koju smo dostigli jasnim planom razvoja baziranom na kontinuiranim ulaganjima u rast i razvoj poslovanja obvezuje nas da i dalje primjenjujemo poslovnu strategiju u kojoj su kupci i njihove potrebe uvijek u prvom planu. Veliki doprinos unapređenju pozicije Tommy-ja daju i stalne inovacije, te uvođenje dodatnih prodajnih kanala i usluga koje smo implementirali u prethodnom razdoblju; online prodaja putem web shopa, usluga preuzimanja paketa na prodajnim mjestima, mogućnost plaćanja računa na Tommy blagajnama i e-punionice za vozila. Svakodnevno odgovaramo tržišnim izazovima, a naša je ambicija da putem realizacije budućeg razvoja dodatno ojačamo svoje pozicije, ne samo kao prepoznatljiv i relevantan trgovački lanac, već i kao vrlo poželjan poslodavac te društveno odgovorna kompanija", istaknuo je Dario Mamić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2023 15:18