JEDAN OD NAJVEĆIH

Tokić otvorio novi logistički centar u Osijeku vrijedan preko 1,6 milijuna eura

Iz tvrtke Tokić su pojasnili da njihove investicije u logistiku i iznimnu zalihu dijelova predstavljaju važan oslonac i polugu daljnjeg razvoja

Nova poslovnica Tokić Grupe u Osijeku

 Tokić/Facebook

Svečanim otvorenjem, uz prisustvo predstavnika Grada Osijeka, Osječko-baranjske županije, ali i Tokićevih partnera, vodećih europskih dobavljača autodijelova, s radom je započela najnovija i jedna od najvećih poslovnica Tokić Grupe, koja se prostire na više od 1.400 četvornih metara.

„Izgrađena i opremljena po najvišim europskim standardima, nova poslovnica u industrijskoj zoni Osijeka, nalazi se preko puta čepinskog aerodroma. Uz velik otvoreni prodajni prostor s izloženim artiklima, kupcima je na raspolaganju ukupno 17 zaposlenika i prodajnih savjetnika, koji će olakšati svaku odluku o kupnji“, istaknuli su iz tvrtke Tokić i otkrili da je investicija vrijedna više od 1,6 millijuna eura.

Iz tvrtke Tokić su pojasnili da njihove velike investicije u logistiku i iznimnu zalihu dijelova predstavlja važan oslonac i polugu daljnjeg razvoja regionalne servisne usluge, mobilnosti i gospodarstva. Osim auto dijelova i guma, nova poslovnica raspolaže i specijalnom podrškom te bogatim gospodarskim, industrijskim i poljoprivrednim asortimanom.

„Unazad dvije godine otvorili smo više od 20 novih poslovnica, no ovoj se posebno veselimo. Nakon što smo se u Slavoniji lani pojavili s nekoliko novih poslovnica, znali smo da nam je potrebna jedna, koja će nadilaziti pojam poslovnice te služiti i kao ‘hub‘, središnje mjesto za dostupnost, organizaciju i podršku našim kupcima“, izjavio je Ivan Šantorić.predsjednik uprave Tokić Grupe koji je pojasnio da je više od 300.000 različitih artikala i preko 300 brendova iz centralnog skladišta dva puta dnevno povezano s novom osječkom poslovnicom. „Time se jamči brzina i preciznost isporuke dijelova za sve vrste vozila, kao ključan segment poslovanja svakog mehaničara i servisera. Njima će se roba na prag radione dostavljati čak do sedam puta dnevno, putem pet dostavnih vozila“, istaknuo je Šantorić.

Novi osječki centar autodijelova dio je razvojne strategije kroz koju Tokić Grupa ulaže u područje Slavonije, Baranje i Srijema, na kojem ukupno zapošljava preko 70 ljudi.

Uz česta otvaranja novih poslovnica Tokić Grupe tradicionalno se vežu i donacije lokalnoj zajednici, obrazovnim ustanovama i udrugama. Ovoga puta je vlasnik Ilija Tokić uručio donaciju zajednici Cenacolo, dok je predsjednik uprave Ivan Šantorić predao vrijednu donaciju u iznosu od 5000 eura Strojarskoj tehničkoj školi u Osijeku.

Tokić Grupa s preko 1100 zaposlenih u Hrvatskoj i Sloveniji, nastavlja s razvojem tržišta istoka Hrvatske, a osim širinom asortimana i usluge za profesionalne servisere, svoju podršku mobilnosti zaokružuje i novom internet trgovinom prilagođenu uslugom i dostavom svakom vozaču i domaćinstvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 11:48