Opuštanje mjera

Tele2 u ponedjeljak otvara prodajna mjesta diljem Hrvatske

Ostala prodajna mjesta Tele2, koja se nalaze unutar trgovačkih centara, ostaju zatvorena do 11. svibnja
Tele 2
 Dragan Matić / CROPIX

Tele2 je spreman za otvaranje svojih prodajnih mjesta i u ponedjeljak, 27. travnja, ponovno će ih otvoriti diljem Hrvatske. Riječ je o prodajnim mjestima izvan trgovačkih centara, u skladu s odlukom Vlade RH, te će korisnici ponovno moći s prodavačima i u poznatom okruženju provjeriti sve detalje o aktualnim ponudama, nakon što su sva prodajna mjesta Tele2 zatvorena još 19. ožujka, prema tadašnjoj odluci državne vlasti.

Tele2 će primjenjivati i različite sigurnosne mjere za zaštitu zdravlja zaposlenika i korisnika. Tako će, među ostalim, na svakom prodajnom pultu biti zaštitna prozirna pregrada od pleksiglasa, na podu oznake za nužan razmak od dva metra, kod ulaza tekuća sredstva za dezinfekciju, a svi uređaji i prodajne površine bit će dezinficirani svaka dva sata radi maksimalnog poštivanja najviših higijenskih standarda.

Ostala prodajna mjesta Tele2, koja se nalaze unutar trgovačkih centara, ostaju zatvorena do 11. svibnja, kada počinje najavljena treća faza uvođenja mjera za pokretanje gospodarskih djelatnosti i aktivnosti u uvjetima proglašene epidemije koronavirusa, a koja uključuje i rad trgovačkih centara.

Uz brigu za zdravlje korisnika, Tele2 nije zaboravio da je s toplijim vremenom stiglo i vrijeme buđenja, pa je pripremio kombinaciju mobilnih uređaja za dinamičnije i zabavnije proljeće. Radi se o posebnoj ponudi pametnih telefona Xiaomi Redmi Note 8 Pro, Samsung Galaxy A51 i Huawei P Smart Pro, a odabirom jednog od njih korisnik može izabrati i dar: pametni telefon Xiaomi Redmi 8A ili pametni sat Huawei GT Watch, uz najpovoljniju neograničenu komunikaciju.

Svaki od tih pametnih telefona opremljen je izvrsnom kamerom kojom je jednostavno uhvatiti sve važne trenutke i zauvijek ih spremiti u digitalni zapis te ih, dok još uvijek vrijedi briga za fizičko distanciranje, podijeliti na društvenim mrežama ili s krugom svojih najbližih te tako ostati u kontaktu. Ti napredni pametni telefoni nude izdržljive baterije i izvrsne ekrane za pregledavanje videozapisa, beskonačno surfanje ili korištenje najpopularnijih aplikacija i društvenih mreža poput Facebooka, Instagrama i Snapchata. Također, pametni sat Huawei GT Watch olakšava život u pokretu i sjajna je potpora u organizaciji komunikacije, putovanja, rekreacije, ali i zabave, odnosno svega onoga čemu se veselimo kada se za to stvore sigurnosni uvjeti.

Proljeće je tu, otvaraju se prodajna mjesta Tele2 izvan trgovačkih centara i polako se vraćamo nekadašnjoj svakodnevici, ali ostanimo i dalje odgovorni prema sebi i drugima, pridržavajmo se svih uputa nadležnih stručnih službi za javno zdravlje i čuvajmo sebe i svoje najbliže, zaključuju iz Tele2.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:23