Otvorenje

Svjetski lider pametnih telefona otvorio prvi Mi Store u Splitu

Nakon što je 2018. godine, zahvaljujući tvrtki Bijelić Co, otvoren prvi Mi Store u zagrebačkom Arena Centru, Xiaomi nastavlja sa širenjem
Mi Store u Splitu
 Xiaomi

Xiaomi, lider pametnih telefona i proizvoda potrošačke elektronike, otvorio je vrata prvog Mi Storea u Splitu. Nakon što je 2018. godine, zahvaljujući tvrtki Bijelić Co, otvoren prvi Mi Store u zagrebačkom Arena Centru, Xiaomi nastavlja sa širenjem poslovanja i dostupnosti svojih proizvoda u regiji Jug.

Inovativni proizvodi

U sklopu Mi Storea, smještenog u City Centeru one Split, koji će se prostirati 160 metara četvornih, Xiaomi će izložiti svoj bogati portfolio pametnih telefona i AIoT pametnih proizvoda. Mi Store u City Centeru one Split i Arena Centru Zagreb otvoreni su u partnerstvu Xiaomija i tvrtke Bijelić Co, a zahvaljujući kojoj je ove godine pokrenut i online Mi Store.

Xiaomi
Tony Chen

„Sljedeću viziju njegovanja prijateljstva sa svojim korisnicima, Xiaomi je posvećen stalnim inovacijama, s nepokolebljivim fokusom na kvaliteti i učinkovitosti, osiguravajući na taj način nevjerojatne proizvode s pristupačnim cijenama kako bi svima u svijetu omogućio bolji život zahvaljujući inovativnoj tehnologiji. Drago mi je da će još više Xiaomijevih obožavatelja u Hrvatskoj imati priliku upoznati i uživati u našim uređajima. Zahvaljujem našim partnerima i svima koji su sudjelovali u otvaranju drugog Mi Storea u Hrvatskoj. Upravo zahvaljujući njima, Xiaomi će ponuditi još više inovativnih proizvoda za sve“, naglasio je Tony Chen, generalni menadžer Xiaomija za srednju i istočnu Europu te nordijsku i baltičku regiju.

Xiaomi
Mi Store u Splitu

Vodeća svjetska IoT platforma

Xiaomi je trenutno četvrti najveći proizvođač pametnih telefona u svijetu koji je prisutan u više od 90 zemalja i regija diljem svijeta. Uspostavio je vodeću svjetsku IoT platformu za potrošače s kojom je povezano više od 235 milijuna pametnih uređaja s izuzetkom pametnih telefona i laptopa.

Xiaomi
Mi Store u Splitu

„Velika zainteresiranost korisnika u južnom dijelu Hrvatske bila nam je glavni razlog za otvaranje prvog Mi Storea u Splitu. Uvažavamo želje i potrebe naših korisnika te sukladno njima donosimo odluke s obzirom na to da su nam zadovoljni korisnici na prvom mjestu u određivanju budućih ulaganja. U jeku krize uzrokovane korona virusom, unatoč mnogobrojnim preprekama, zadržali smo stabilnost distribucijske mreže Xiaomijevih pametnih telefona i uređaja potrošačke elektronike na svim tržištima, avsve kako bismo krajnjim korisnicima na vrijeme isporučili uređaje. Naša ekspertiza u primjeni zahtjeva s globalnog na lokalno tržište te visokoučinkovita distribucijska mreža bile su upravo i temeljni razlozi zbog kojih nas je Xiaomi odabrao kao jedinog strateškog partnera na tržištu Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i Austrije“, istaknuo je Viktor Bijelić, vlasnik i predsjednik Uprave tvrtke Bijelić Co, ovlaštenog Xiaomijevog distributera za Hrvatsku, Sloveniju, Austriju i Crnu Goru.

Mi Store u Splitu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. veljača 2024 22:24