DOBRA PRILIKA

Sunčani Hvar u potrazi za sezonskim radnicima: jamče primanja od 1.000 eura, besplatne obroke, WiFi, edukaciju...

Svim sezonskim zaposlenicima osiguran je kvalitetan smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelima

Hotelska kuca Sunčani Hvar

 Vojko Basic/Cropix

Ove godine Sunčani Hvar jamči svakom zaposleniku minimalna primanja u iznosu od 800 eura neto u pred i post sezoni, a za vrijeme visoke sezone jamči 1.000 eura neto. Prva sezonska zapošljavanja kreću početkom travnja, a završetak sezone očekuje se krajem listopada. Ukupno će zaposliti preko 500 sezonskih

radnika za rad na pozicijama konobara, recepcionara, kuhara, pomoćnog kuhara, SPA terapeuta, barmena i sobarice. Iz Sunčanog Hvara napominju da svake godine dodatno ulažu u podizanje materijalnih i nematerijalnih standarda svojih radnika. Svim sezonskim zaposlenicima osiguran je kvalitetan smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelima Bodul i Galeb. Svi sezonski zaposlenici imaju osigurana tri besplatna obroka dnevno, Wi-Fi te razne programe edukacije i usavršavanja uz stimulativne mjesečne nagrade, isplatu božićnica i regresa.

„Ono što je posebno prepoznato od strane zaposlenika je uredno radno vrijeme uz plan preraspodjele radnog vremena, slobodan dan tjedno te iskustvo rada u dinamičnoj i internacionalnoj sredini s klijentelom iznimno visoke platežne moći. Razvoj ljudskih potencijala je oduvijek bio nedjeljiv dio strategijskog plana Sunčanog Hvara. Kontinuirano ulaganje u ljudske resurse osigurava stalne sezonske poslove, te otvara mogućnosti stalnog zaposlenja i izgradnje karijere u turizmu“, istaknula je Blaženka Tomičić direktorica ljudskih resursa u Sunčanom Hvaru.

U Sunčanom Hvaru selekcija i regrutacija sezonskih radnika provodi se u sklopu cjelogodišnjeg programa ljudskih resursa s ciljem pronalaženja i zapošljavanja kvalitetnog i stručnog kadra. Uz široku paletu sezonskih poslova, nude se i cjelogodišnja zaposlenja, u skladu sa poslovnim potrebama i organizacijom.

„Sunčani Hvar prepoznat je kao jedan od predvodnika kvalitete i inovacija u hotelskoj industriji koji iz godine u godinu otvara nova radna mjesta i provodi različite edukacije za svoje zaposlenike. Svake godine razvijaju se i novi programi što se tiče regrutacije zaposlenika. Inicijativa Preporuči prijatelja pokrenuta prije nekoliko godina omogućava zaposlenicima da aktivno sudjeluju u procesu selekcije, a svima nudi novčanu stimulaciju za svakog preporučenog radnika“, napominje Blaženka Tomičić.

image

Ilustrativna fotografija

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:45