INTEZIVNA ULAGANJA

Sunčani Hvar u obnovu Hotela Riva uložio 40 mil. kn: ‘Bit će namijenjen gostima koji očekuju vrhunsku uslugu‘

Danas se trendovi u hotelijerstvu brzo mijenjaju i važno je biti u korak s novim izazovima i konkurencijom, istaknula je Gordana Tomičić

Terasa Hotela Riva

 Sunčani Hvar

Prije nego što u srpnju otvore prvi hotel u gradu Hvaru osmišljen prema najnovijim ekološkim principima, odnosno potpuno renovirani nekadašnji aneks hotela Dalmacija koji će biti preimenovan ću Beach Bay Hvar Hotel, iz Sunčanog Hvara su najavili da će početkom lipnju biti dovršena kompletna obnova hotela Riva. Ovo najznačajnije ovogodišnje ulaganje Sunčanog Hvara vrijedno je 40 milijuna kuna. U ovoj godini, ovaj stoljetni hotel, upečatljive i originalne arhitekture promijenit će ime u Riva Marina, naglašavajući tako svoju poziciju u središtu hvarske marine.

image

Hotel Riva

Sunčani Hvar

Sunčani Hvar Hoteli tako nastavljaju s intenzivnim ulaganjima u 2022. godini, a kako navode iz ove hotelske kuće, cilj im je strateško repozicioniranja portfelja prema ponudi i uslugama visoke kvalitete.

Hotel Riva, smješten je u samom centru grada Hvara, jedan je od prvih hotela u Hvaru, otvoren 1914. godine, točno 15 godina nakon povijesnog hotela Palace Elisabeth. Nosio je ime Hotel Kovačić po inicijalnom osnivaču hotela, a ime hotel Riva dobiva 2006. godine kada je kompletno preuređen.

image

Hotel Riva

Sunčani Hvar

Vrhunska usluga

- Hotel je namijenjen gostima koji očekuju vrhunsku uslugu i visoku kvalitetu smještaja, te će prvenstveno biti okrenut britanskom i američkom tržištu. Danas se trendovi u hotelijerstvu brzo mijenjaju i važno je biti u korak s novim izazovima i konkurencijom, kako na Hrvatskom tako i na širem svjetskom tržištu. Obnova hotela Riva Marina potvrđuje strategiju razvoja kompanije, usmjerenu na kontinuirano unaprjeđenje kvalitete portfelja i usluga namijenjene gostima visoke platežne moći, što će posljedično rezultirati daljnjem podizanju konkurentnosti cijele destinacije Hvar - istaknula je Gordana Tomičić, predsjednica uprave Sunčanog Hvara.

image

Predvorje Hotela Riva

Sunčani Hvar

Novoobnovljeni hotel Riva Marina za ovu sezonu imat će spremnih novih 50 unikatnih soba i apartmana, a goste će primiti početkom lipnja. Novoobnovljena hotel imat će i novi koncept restorana i bara, osmišljen prema zadnjim standardima te prilagođen suvremenim svjetskim putnicima. Gosti će tako moći uživati u raznolikim delicijama i pićima na kultnoj vanjskoj terasi koja pruža pogled na jahte i marinu.

image

Sobe u Hotelu Riva

Sunčani Hvar

Projekt je povjeren arhitektonskom studiju Tissa iz Poreča, design interijera potpisuje Oto Blaha, izvođač radova Kvantum iz Zagreba.

- Pomno osmišljen i izveden dizajn interijera dodatno naglašava povijesno zdanje same građevine, a svojom kvalitetom nastavlja smjer usklađen s najprestižnijim hvarskim hotelom Palace Elisabeth - istaknuli su iz Sunčanog Hvara.

image

Pogled na terasu

Sunčani Hvar
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 16:11