Nevjerojatan popis

Što Hrvati zaboravljaju u taksijima: Mikrovalna, mač i perika samo su dio bizarne liste

Vozači platforme za pružanje usluge prijevoza dio su najluđih izlazaka i svjedoci neočekivanih situacija
Ilustracija
 Ronald Goršić / CROPIX

Mikrovalna pećnica, mač, perika, prijenosni hladnjak, palica za golf i vibrator samo su neke od stvari koje su Hrvati tijekom ove godine ostavili u Boltovim vozilima, a na toj listi našla se i hrana poput kebaba, ražnjića i vreće limuna.

- Popis je zaista bizaran i jedva čekamo vidjeti koji će se noviteti na njemu naći sljedeće godine. Naši vozači svjedoci su neočekivanih i presmiješnih situacija, a kada se zbroje uspomene iz dnevnih i večernjih izlazaka tijekom cijele godine, imali su svašta za podijeliti – priopćili su iz kompanije prema čijim je podacima Hrvatska na desetom mjestu najvećih partijanera u Europi. Ispred nas našle su se, između ostalih, Francuska, Estonija, Litva, Latvija, Poljska i Portugal.

Bolt u Lijepoj našoj posluje godinu dana te su vozači te platforme za pružanje usluge prijevoza, kako tvrde, u tom “kratkom razdoblju bili dio najluđih izlazaka, a među njima se očekivano našla i proslava Nove godine”. Pritom su najpopularnija mjesta za ulazak u 2019. u Zagrebu, kako doznajemo, bila u samom centru grada na lokacijama poput Tesline, Gajeve, Petrinjske i Varšavske ulice, Trgu J.J. Strossmayera, Arheološkom muzeju, Langovom trgu te Studentskom naselju Stjepana Radića i Radničkoj cesti. Preciznije, riječ je o lokacijama u blizini noćnih klubova kao što su Opera, Hangar, Katran i Tvornica kulture.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:02