Očuvanje poljoprivrede

Splitski trgovački lanac poziva sve domaće proizvođače hrane: 'Želimo proširiti ponudu'

Već sada surađujemo s preko 200 hrvatskih proizvođača. Proizvodi domaćeg porijekla su važan dio naše ponude, kaže Dario Mamić
Hipermarket Tommy
 Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

Tommy poziva na suradnju sve domaće proizvođače koji mogu i žele plasirati svoje poljoprivredne proizvode u njihovoj prodajnoj mreži.

„Uvažavajući trenutačno stanje na tržištu i mjere koje se primjenjuju, te nemogućnost prodaje svježeg voća i povrća na tržnicama, želimo na ovaj način pomoći domaćim proizvođačima. Kao odgovorna kompanija koja kontinuirano potiče razvoj gospodarstva i suradnju s domaćim poljoprivrednim proizvođačima, već sada surađujemo s preko 200 hrvatskih proizvođača. Proizvodi domaćeg porijekla su važan dio naše ponude, a ovom inicijativom želimo dodatno povećati njihov udio u ponudi, te na taj način izravno potaknuti očuvanje i razvoj poljoprivredne proizvodnje u Hrvatskoj, a posebno na lokalnoj razini.“, istaknuo je Dario Mamić, direktor korporativnih komunikacija Tommya.

Iz Tommya su naglasili da su u tom cilju spremni svoje prodajne i logističke kapacitete staviti u funkciju kako bi dodatno omogućili plasman roba hrvatskim proizvođačima, posebno malim proizvođačima i OPG-ovima. Iz Tommya su pozivali proizvođače koji bi željeli započeti suradnju da ih izravno kontaktiraju u vezi otkupa i daljnjeg plasmana proizvoda.

„Suradnju s domaćim poljoprivrednim proizvođačima želimo razvijati kontinuirano.“, istaknuli su iz Tommya.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:52