Zlatna košarica

SPAR proglašen najboljim trgovcem godine, u uskoj konkurenciji pobijedio dm-drogerie markt

Osječka Žito grupa proglašena je najboljim proizvođačem, a Badelovo vino najboljim proizvodom
Dodjela nagrada Zlatna košarica 2018.
 Ja TRGOVAC

Trgovački lanac SPAR proglašen je najboljim trgovcem u Hrvatskoj u prošloj godini i osvojio je nagradu Zlatna košarica, čime je pobijedio dm-drogerie markt i križevački KTC.

- Nakon preuzimanja Bille izrasli smo u novu kompaniju i otvorili nove trgovine i radna mjesta, a naš se proces ekspanzije na hrvatskom tržištu nastavlja i dalje – izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Ipak, dm-drogerie markt osvojio je nagradu u kategoriji, za društveno odgovornu kompaniju i to treću godinu zaredom, dok je osječka Žito grupa proglašena najboljim proizvođačem u prošloj godini.

Ukupno je dodijeljeno šest nagrada, a osim spomenutih kategorija, dodijeljene su nagrade i za tehnološkog dobavljača, malog trgovca i proizvod godine.

Tako je tehnološkim dobavljačem godine proglašena softverska tvrtka IN2, a nagradu za najboljeg malog trgovca osvojio je Chibo. Proizvodom godine proglašeno je Badelovo Korlat Supreme vino.

Sve te kategorije odnose na poslovna ostvarenja u 2017., a posebno su vrednovani doprinosi u pogledu kvalitete investicija, otvaranja novih prodajnih objekata i novih radnih mjesta, ali i ukupan doprinos unaprjeđenju sektora.

- Zaprimili smo ukupno 43 prijava za šest kategorija u kojima se dodjeljuje nagrada, što je devet prijava više nego prethodne godine – pohvalio se Goran Pavlović, glavni urednik magazina i portala Ja TRGOVAC, koji je bio i organizator ove svečane dodjele nagrada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:35