Nagrada

Span je proglašen Microsoftovim partnerom godine u Hrvatskoj

Za prestižnu nagradu Microsoft Partner 2020 konkuriralo je više od 3.300 kompanija iz više od 100 država diljem svijeta
Nikola Dujmović
 Span

Span je proglašen Microsoftovim partnerom godine za 2020. u Hrvatskoj. Span je dobio ovo prestižno priznanje u konkurenciji s najboljim Microsoftovim partnerima na globalnoj razini zahvaljujući izvrsnosti u inovacijama i primjeni korisničkih rješenja temeljenih na Microsoftovim tehnologijama.

“Sretni smo što je Microsoft prepoznao trud koji smo uložili u učinkovito rješavanje poslovnih izazova s kojima se naši korisnici svakodnevno susreću. Kao najdugovječniji Microsoft partner u Hrvatskoj, Span svoja korisnička rješenja temelji na Microsoftovoj platformi od svojih samih početaka prije gotovo 30 godina. Drago nam je da ta dobitna kombinacija traje i danas, jača nego ikada ranije, što dokazuje i naš rastući portfelj Microsoftovih kompetencija“, izjavio je Nikola Dujmović, predsjednik Uprave Spana.

Nagrada Microsoft Partner godine dodjeljuje se Microsoftovim partnerima koji su razvili i isporučili iznimna rješenja temeljena na Microsoftovim tehnologijama u prošloj godini. Nagrade su razvrstane u nekoliko kategorija, a u izboru sudjeluje više od 3.300 nominiranih kandidata iz više od 100 država širom svijeta. Span je primio ovo vrhunsko priznanje za svoja izvanredna rješenja i usluge koje pruža korisnicima u Hrvatskoj.

“Span je treći puta u posljednjih sedam godina osvojio prestižnu nagradu Microsoft Partner godine, što najbolje govori o izvrsnosti, kompetenciji i inovativnosti tvrtke koja je jedan od najznačajnijih Microsoftovih partnera u regiji.“, izjavila je Tatjana Skoko, direktorica Microsofta Hrvatska. “Kao ovogodišnji laureat za Hrvatsku, tvrtka stoji rame uz rame s najboljim partnerima iz više od stotinu zemalja. Span svojim IT rješenjima krojenima po mjeri korisnika neposredno utječe na njihovo poslovanje, čineći ga učinkovitijim i produktivnijim pa sam sigurna da će broj zadovoljnih korisnika širom svijeta nastaviti rasti."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 16:31