TRAVELERS` CHOICE WINNERS 2021.

Smještajni objekti Plave Lagune dobitnici priznanja Tripadvisor. Svega 10 posto svjetskih hotela ulaze u ovo prestižno društvo

Odabir najboljih smještaja, atrakcija i restorana temelji se na kontinuiranim, odličnim recenzijama globalne zajednice putnika čime se najbolje ocijenjeni svrstavaju u 10% najboljih objekata na TripAdvisoru
Hotel Materada
 Plava laguna

Hoteli Park Plava Laguna i Materada Plava Laguna u Poreču ponosni su vlasnici priznanja TripAdvisora Tripadvisor - TRAVELERS` CHOICE WINNERS 2021. Svega 10 posto svjetskih hotela ulaze u ovo prestižno društvo, priopćili su iz tvrtke.

Riječ je o priznanju koje dodjeljuje najveći portal za putovanja u svijetu – TripAdvisor. Odabir najboljih smještaja, atrakcija i restorana temelji se na kontinuiranim, odličnim recenzijama globalne zajednice putnika čime se najbolje ocijenjeni svrstavaju u 10% najboljih objekata na TripAdvisoru.

„Zahvaljujemo na prestižnom priznanju, posebice što iz godine u godinu naši objekti zadržavaju ovo priznanje koje se temelji na recenzijama gostiju. Ove godine nam je to posebno važno jer nam je prioritet da gosti koji nam dođu budu izrazito zadovoljni. Mnogo smo uložili i u sigurnost naših objekata, dio smo Safe Stay in Croatia nacionalnog programa te naši objekti nose i međunarodnu oznaku sigurnosti Safeguard Beaureau Veritasa“, što je jamac sigurnosti našim gostima. Velika većina naših radnika do špice sezone bit će i u potpunosti cijepljena“, ističe se u priopćenju Plave Lagune.

Plava Laguna posluje u Poreču, Umagu i Rijeci, te u svom portfelju ima 20 hotela, 10 apartmanskih naselja i devet kampova koji posluju pod brendom Istra Camping. U svojim objektima može istovremeno ugostiti oko 43 tisuće gostiju, a zapošljava oko tri tisuće radnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2023 05:48